84

Анонимен

преди 5 години

Русофилите защо защитават Баневи, Иванчева и тнт?

83

Анонимен

преди 5 години

Простолюдието се радва,че обвинили Арабаджиеви и Баневи.Но по- долу са изброени част от хората ограбили България и станали милиардери.Стругар,счетоводител в месокомбинат,спортист,шеф на свинеферма.Всички те са свързани с ДС и БКП.Сега Борисов,Пеевски,Цацаров и Доган управляват,те решават кой да бъде ударен и смазан.Но утре ще дойдат други и ще ударят някой от останалите.

82

Анонимен

преди 5 години

А пък тая убавица нали беше българския кандидат за еврокомисар!!! Даже послушните ТВ ни я показаха как отговаря на въпроси в европарламента. Тая работа дали може да стане без благословията на Боко? Риторичен въпрос, майна! Еле пък да беше станала еврокомисар.... Логично е тогава да са си плащали на когото трябва, а като са спряли да плащат, вездесъщият рецепиент на паричните потоци е задвижил наказателната държавна машина, за да ги унищожи. В чии ръце е държавната машина, а?

81

Анонимен

преди 5 години

...организирана престъпна група, действала от 13 години...???... Браво на МВР, Прокуратура, ДАНС, и хилядите други те-ме-ру-ти на държавна заплата. Браво и на тия, дето измислиха българската приватизация.

80

Анонимен

преди 5 години

Тия са си били уредили направо държава в държавата. Прочее, РБ е ли многодържавна територия под прикритие или има още малко за дооформяне?

79

Дарвин философ

преди 5 години

Тоя беше оставил цистерни с отрова -трихлороетан край Варна в двора на фалиралия завод Полимери-Девнят и за малко да избият хиляди български и чужди граждани?Имаше 30 дена бедствено положение.....

78

Анонимен

преди 5 години

На тези двамата (дъртите) Баневи им пожелавам никога повече да не видят бял свят и да гледат слънцето само зад решетки.

77

възмутен

преди 5 години

Това много ми напомня за Борис Морев, който чрез брака си с богаташката дъщеря се издига и в същото време прави Ирина своя любовница докато съпругата му е сама и болна."Историята винаги се повтаря два пъти-първият път като трагедия, а вторият път като фарс." Карл Маркс. "18 брюмер на Луи Бонапарт"

76

Анонимен

преди 5 години

Лелката прилича на анимационната героиня Беки Буу.

75

Анонимен

преди 5 години

Тези двамата са в топа по най-нагли хора на тая земя. Не знам как го правят, но са велики в наглеенето. Срам видно нямат.

74

Турски ятаган

преди 5 години

До TOP SECRETНе се заблуждавай!Ето още ударници на демокрацията:Иво Прокопиев, Красимир Гергов, Цветелина Бориславова,Левон Хампарцумян,братя Диневи,Делян Пеевски,Алексей Петров, Красимир Дачев, Александър Томов...и др.Народа е жертва на алчни капиталисти,които след ерата на мутрите, узакониха капиталите и власта си под красиви нищо-незначещи думи.Хората се трудят под ужасяваща сянка,но не го осъзнават!Успя ли Атлас да изправи рамене...!

73

TOP SECRET

преди 5 години

Прочетете за Николай Банев с Уикипедия , започвa работa като Стругар в Завод за релета в Харманли и пльос Милионер , как става това , на теория и на практика абсолютно невъзможно , я вижте как живее един Стугар на заплата , смешна история как заблуждават само Държавата

72

Анонимен

преди 5 години

Не сме длъжни цяла България да се правим на луди , че мотресата на Банев няма ромски корени , айде корабче минава ли , за Дасикане Рома и Хорахане Рома достатачно информация в интернет , всеки може да прочете за 2-та вида Ромски общества в България

71

Ани

преди 5 години

Уф! Писна ми от реклами на руски глупости.Човек не може да прочете една статия без да му излизат разни банери. Щото се били издържали от реклама. Значи трябва да губят времето на българите за да могат да сучат щото са бедни. Докога ще ги издържаме тия!

70

Анонимен

преди 5 години

Тая прилича на ромска порно-баронеса, каквото вероятно е.

69

АНОНИМЕН

преди 5 години

Абсолютни нещастници . Не могат да осъзнаят колко е справедлив Божия съд , дано не страдат невинните им децата .

68

Ангел

преди 5 години

Наистина се надявам тези двамата да приключат живота си в затвора.

67

Анонимен

преди 5 години

Това са комунистически животни, които нямат място сред нормалните хора.

66

Турски ятаган

преди 5 години

Бойко симулира борба с корупцията и с олигарси.Иванчева и Баневи са изкупителна жертва.Баневи са жертва на системата,която ги издигна и сега си измива ръцете с тях.

65

Анонимен

преди 5 години

Такива директно в Белене... и от там на оня свят