22

Василев

преди 5 години

Не са стискайте бе селяни прости, отворете душата и сърцето си, разтворете си кесиите, така както великите борци за комунизъм и светлото демократично бъдеще си купуват имоти по гръцките острови и по европейските градове, скъпи коли и бижута,вълнуващи новогодишни пътешествия към райските кътчета на планетата!!!Хората сега имат и разпускат, защото здраво стискаха властта, а вие даже не можахте и едно бизнесче да завъртите от спестените стотинки от баничките!!Селяни прости добър ден!Лео Мъри!ЦРУ

21

Долу ес и нато

преди 5 години

30 години евроатлантизъм доведе България до просешка тояга. Огпомното мнозинство българи живеят под прага на бедността, пенсионери ровят по кофите за коричка хляб, младите бягат на Запад немили-недраги. Жените прибягват до проституция. Ромите се развъждат, българите са най-бързо изчезващия народ, брадати "бежанци" гледащи лошо се разхождат из София и точат лиги по българки. По времето на НРБ имаше държава, имаше закони, имаше морал и хората живяха дружно и щастливо, а сега са зли и оскoтяли.

20

От Атина

преди 5 години

До До от атинаБантускоте, недей се дърви толкова че ще вземеш да вдигнеш кръвно, а след празниците трябва да се връщаш на работа, където да те опъват по 10 часа на ден, за да ти подхвърлят 300 - 400 евро!Не знам, нещо завист ли надушвам? Ами хващай и ти пътя за чужбина бе - парите са там! Ама не можеш, и знаеш ли защо? Нарича се МЪРЗЕЛ!

19

Анонимен

преди 5 години

Много прости хора има! Ей го една колежка взе 2000 лева зачлата и веднага си купимтелефон за 1600 лева, отделно протектор, специално нз си кво, дори застраховка за гсм - а, накрая ревна, че нямала пари!

18

Анонимен

преди 5 години

За да обясним психологията на българина може да използваме един анекдот:По Коледа стават чудеса, които после ги изплащаш 2 години на равни вноски

17

Анонимен

преди 5 години

Аз съм бскшиш в голям американски град и в пълноооооо мартвило Всички се стискат да имат пари за нова година не е само в БГ

16

Анонимен

преди 5 години

Трябва един човек да не може повече от 3 коментара под статия да може да пише Притесняваме ,че субсидията на БСП ,няма да им стигне да платят на форумните драскачи Суджук ,тиква ,СИК ,бухалка е под всяка статия без значение за Кво е статията просто глупаво ..Малко от малко поне дикиш да хване недей под абсолютно всяка статия пиши тая глупост

15

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

О Велики Господарю, покланям ти се до земята и те благославям за този рай в който живеем.

14

Анонимен

преди 5 години

Ядене, пиене и апартаменти - смисъла на живота на средния българин.

13

УМЕН

преди 5 години

Повечето "коментари" са надраскани от едно и също ***

12

Анонимен

преди 5 години

От ООН закъсняват със хуманитарните помощи за България след Йемен и Сирия сме ние на ред.

11

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Забравихте, когато пенсиите бяха два долара, а заплатите - три... - и тия пак искат да управляват...

10

Анонимен

преди 5 години

До" християнин"много точно си описал семейното си положение марсел-мюмюн

9

християнин

преди 5 години

Ние сме един изключително невеж,мързелив и *** народ.Само простащината ни е в повече.затова в Европа мъжката част от нас става само за градинари,бояджии,копачи и пр,а жените ни-***.Това е плачевната картина.Затова българин не звучи авторитетно в света.

8

Анонимен

преди 5 години

*** народ сме докато мислим само за едното пиене и ядене ще сме си на това положение

7

Анонимен

преди 5 години

Защото българинът е обезверен и отчаян и действа на принципа дай да се наядем и напием, че не се знае утре какво ни чака. Живее се ден за ден.

6

Анонимен

преди 5 години

Да изтеглиш кредит за подарък!!!!Няма такъв *** народ!

5

Анонимен

преди 5 години

Както всяка година на 31. 12 в 12:00 настъпва края на света. За това настава паника сред хората всички пазаруват като за последно. Оставят в магазините по100 /200 лв за храна и алкохол. А вечерта сядат да пият и ядът, и чакат да дойде края на света.

4

Анонимен

преди 5 години

Стискам палци зъби и др.

3

вижда се

преди 5 години

Като дойдат коледните и новогодишните празници ,българина яде и пие , все едно ,че утре ще умре !!