22

баба мара

преди 5 години

бизнесът винаги върви с победителите

21

Yan

преди 5 години

"Едрите бизнесмени в арестите трябва да кажат на кого са давали пари, за да ги прикрива. Техен граждански дълг е", подчерта той пред Bulgaria ON AIR." А бре, ти добре ли си? Или ти хлопа дъската или ни правиш на ***!

20

Даскала

преди 5 години

Срам ме е от такива евродепутати като тоя тука!Хем против ЕС , хем се натискат за заплатата !Жалка работа сте Джамбазки , много жалка!

19

Анонимен

преди 5 години

Да не повтарям г-жа 22! А Думбазки иска пак да е еуродепутин! Както и Андрей Новаков, който преди месеци пухтеше самодоволно из телевизиите как защитил българския тиражия, до вота през май уж нищо зло няма да се случи, а ако искат и след това да са добре пак да го изберат.!

18

Анонимен

преди 5 години

И тоя ли е ушев?Няма да гласувам за него.

17

Анонимен

преди 5 години

Най-после някой да го каже! Докато има бедстващи и страдащи от недоимък хора, не може да се говори за гордост. Само че това го кажи на министър-председателя, защото ми се струва, че той не е на същото мнение.

16

Така е

преди 5 години

Този патрЕотарен евродепутат е олицетворение на нищонеправенето и безхаберието, но за сметка на това получава огромна заплата. Никаква полза от него, за оглозгания от неговата партия и герберастите народ.

15

Геро

преди 5 години

ДИРЕКТЕН ОТГОВОР - ОТ 30 ГОДИНИ НО РУСНАЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Бедния е в немилост от държавата, защото на политиците, бедните хора не са им мили, дори напротив -дреме им.

13

Този е ченге

преди 5 години

На един протест , този опита да ме блъсне към полицаите и изяде две тупалки , бягайки към ченгетата.Само мишки предават Македония на чужди господари и ние ще отмъстим жестоко.

12

Анонимен

преди 5 години

В немилост не означава в бедност и няма общо с финансовото състояние. В немилост значи, че не се ползваш с подкрепата на някого, не си му мил. Изразът е изпаднал в немилост пред...еди кой си (или изобщо пред всички). Сега, дребният гей може да иска да си измисли нов български език, не знам. Като му е толкова жал, кога, ако изобщо някога, е дал един лев за благотворителност или на някой просяк?

11

Един от Северозапада

преди 5 години

До Ментора бай Иван"Явно е че на тоя джамбазин само изборите му са в акъла!Ами ако не те изберат патрЕоте?"---Не го мисли, Бай Иване. Всички от квартален партиен отговорник, на която и да е партия, са си оплели кошницата.Родата и любовниците им отдавна са по служби и агенциити, държавни служители, и с оръдие не можеш ги бутна, а тези, които са помагари за уреждането на някоя далаверка на едро и дребно, са с авоари в банките, че и внуците им да не работят.Демагози са всички, герб обаче-най!

10

Анонимен

преди 5 години

Гномчето го е страх да не се раздели с Брюкселската си заплата от 20 000 евро. А се докопа до нея след много лаене срещу Брюксел.

9

Анонимен

преди 5 години

Много нагло е това македонско джудже.

8

Анонимен

преди 5 години

комунистически изрезки, набъбващи в болшевишка, помийна яма.

7

вижда се

преди 5 години

А със шведите кога ще се справите ,защото дядо беше обран пет пъти ,и сега спи с брадвата !! Ние държава от ЕС. ли сме , или или бананова република !

6

Анонимен

преди 5 години

Ясно идат избори, в чужбина всичко му е на тепсия.А тука водата струва 3.40.Сегали се сети?Друго е да вземаш 8000 евро минимум,a наще заплати 400евро можеби.Стига глупости всички в затвора.А мо кой да ги вкара?

5

Анонимен

преди 5 години

В немилост ,значи , в бедност. Един човек се намери да каже нещо наистина хубаво и вярно, но няма кой да го оцени.

4

Burzum

преди 5 години

Подла твар!Хареса му европейската заплата....

3

V

преди 5 години

Национален предател взел от чужди ръце един милион евро за да го няма южен поток ;) Сбогом брюкселски ,,националисти,, Да не стане така тия някой ден да отидат да живеят в тяхната родина брюкселия ,защото нсо не осигурява охрана на бивши евродемагози ,ааа евродупитати ;) В бг има още два вида вредни националисти руски и турски. И те немат място тука ;)