10

Mishkoff

преди 5 години

Ела в Щатите и тегли от торенти.Директно провайдъра те докладва,ама ти праща и писмо преди това да може поне да се спреш та да не лежиш в кауша.

9

До 10

преди 5 години

Гледай camrip качество но 105 инча :-)Като тия с компютри за по 3 хилки, ама горките търсят кракове за игрите. Смях

8

Момиче

преди 5 години

Ходя на кино по няколко пъти всеки месец. Отивам пешком, или с автобус срещу 1 лв. билета за киното е 6-7 лв. (В малко кино,не в мола). Храна не си купувам или си взимам вода от магазинче по пътя. Прибирам с автобус или пешком срещу 1 лв.Общо 8-9 лв.разход.

7

Анонимен

преди 5 години

Въпроса не е колко струва киното, а какво можеш да гледаш там.. Последните 10 години стойността на филмите толкова много падна, че и на цената билетче за градския транспорт да ги прожектираха, пак не бих се жертвал.

6

Azi

преди 5 години

До АнонименА порно гледаш ли на 4 метровия екран?

5

Анонимен

преди 5 години

После защо си стоим вкъщи и теглим торенти/магнет линкове...Такси до киното 10 лева, билети за филма - 14 лева х 2, тук там нещо за ядене и пиене - 30 лева, още 10 лева такси за връщане... общо 80 лева по икономичната програма.Ами то един среден клас проектор струва 800-900 лева(10-тина посещения на кино). Лежа си вкъщи и си прожектирам най-новите филми на 4 метра диагонал. Като ми е кеф си бия пауза и отивам да пусна една вода. Киното е налично за когато си искам, за колкото си филма искам.

4

Azi

преди 5 години

Пуканки - 5лв, 0,5л мин вода - 2лв

3

bat pesho

преди 5 години

Как да отидеш на кино, като порн0то има по-голям смисъл от повечето нови филми :)преоткрих Европейското кино и смея да твърдя, че е на светлинни години от бозите, които бълва Холивуд.

2

Замунда

преди 5 години

За това ще има торенти за теглене на филми.

1

С.

преди 5 години

А! Открихме топлата вода... Пак...