41

анон

преди 4 години

Смях! :D

40

...

преди 5 години

Уж нямало желаещи за военни а?Такива службички на държавна работа как да се пренебрегнат.А както каза колегата по долу в Пародията ни на армия е пълно с негодни кадри,може би 80% тюфлеци и мързеливци,играейки цял ден карти и на телефоните ядат нашите пари и тези на държавата.Най добре да ги разпускат и пак наборна 1 година и това е!

39

Редник Иван Асенов

преди 5 години

Лъжа 690 взема един кадрови войник. За да вьема 1000 лв трябва да има поне 17 години стаж военни. Ефреитор 700 лв. Да не повярваш , че има голям наплив за войници. Искаим се!

38

sameca

преди 5 години

Абсолютни глупости. Пропаганда!!!

37

Анонимен

преди 5 години

Това не е вярно, нито има желаещи за офицери, нито за войници, всичко е корупция и шуробаджанащина. Заплатите от 2010-та ако не се лъжа за вдигнати с 10% до момента, а инфлацията от тогава е поне 30%. Армията е отражение на държавата, нищо не става.

36

Анонимен

преди 5 години

Станишев да поведе хорото... Представям си го караул ....хаха

35

чарли

преди 5 години

Това на снимката ли е армията ?

34

Стиска ли им?

преди 5 години

Много искам жените и льольовците ,които взимат заплати и точат държавата да ги пратят на война да ги видим тогава.Имам поне 3 съученички ,които бачкат като кадрови и се фукат как нищо не прават ,*** нали знаеш държавна работа,вей,вали твоето сивърви! Искам да има една война и всичките тези женки да ги видим дали ще заслужат заплатите. Смешно е щото им плащат ,за да тренират щанги във фитнеса и да носят униформа!

33

До нормален

преди 5 години

Да поколението е нефелно.Ние знаем преди и сега ,а те заживяват направо в,,сега"Те не пишат на компа,а живеят в него.За тях виртуалната реалност е реалната реалност.Те не планират живота си ,а сърфират в него.Връзката с миналото е Гугъл търсачката а не изживяният живот.Това не им пречи ,,всичко да им е ясно" и да ти го обясняват безапелационно и убедително.20-30 годишни ти обясняват за казармата,която за тях е ясна ,колкото адронният колайдер.Едно е да си чул и чел,друго да си го живял!!!

32

Нормален

преди 5 години

За какви пари и заплати говорят тук не помирисвалите казарма,, философи" Най реално е да се върне задължителната казарма -2 годишна както ние сме служили и всичко ще си дойде на мястото.Казарма-без лаптопи и смартфони,служене по устав и дисциплина.Отпуск-22дни през втората година и карцер и дисцип за тези със ,,собствено мнение" А сега д.р.и.с.льовци висящи по цял ден пред клавиатурата ще ми обясняват непонятни за тях неща.Аман от тая слободия на това *** поколение от анонимни хленчовци

31

Анонимен

преди 5 години

това със заплатите е пълна лъжа, така ги гласят нещата че реално няма да има никакво увеличение, ще преназначат цялата войска по един нов класификатор който публикуваха в държавен вестник преди Коледа, по който длъжностите са със занижено заплащане и върху него ще смятат 10%. Давам ти 10 ама префи това си ги взех.....демагогиии

30

Щирлиц

преди 5 години

А скоро ще кацнат едни невероятно евтини самолети,които са разплащането на нашите предатели затова,че американците ги крепят на власт 10години.И това е гоУем успех,другари,ъъъ...господа,исках да кажа.

29

Анонимен

преди 5 години

Знапи ние данъкоплатците ще храним още герберастки търтеи.

28

Хахах

преди 5 години

На държавната храника е най сигурно. Заплатката и осигуровките си вървят, пенсията гарантирана, а за военните и полицаите пенсионирането идва рано.А и благодарение на качественото ни образование, и съсипването на професионалните училища в Бг. вече е пълно със прости момчета които нямат никави знания и умения. В частния сектор никой няма да ги вземе освен за общи работници, пазачи, и на някоя поточна линия във фабрика. И чужбина не могат да отидат защото повечето не знаят чужди езици.

27

Ум

преди 5 години

Младите обедняват и се надяват да направят малко пари като неправят нищо. Също така ако могат да вземат някое държавно жилище или субсидия са такова ... това са единственните причини да искат да стават военни.Само не си мислете че е патриотизъм или нещо такова.Няма да ви казвам коментара на един Американец който работи с нашенските сили в Ново Село, ще ви ги спестя за положението на тъй наречените военни.

26

Анонимен

преди 5 години

Каква армия какви 5 лева.Всички познати,служещи в така наречената армия са над 120 килограма.А теса поне 5 човека за които се сещам,забравих министараим!Сами си направете извода дали заслужават нашите пари? А работата която вършат и те незнаят за какво става на вапрос!За превилегиите им да не почвам че ми се гади.

25

Активист на БКП

преди 5 години

Е ,и? Ще окупираме ли Русия с 20 000 торбалановци ?! Само духовата музика на руснаците е повече от нашата ,,армия,,71728

24

Анонимен

преди 5 години

Глада и несигурността които се задават са сериозен стимул.Разбираемо е да потърсят някакво бъдеще за себе си.Явно нямат данни за широко рекламираните работни места в дигиталните технологии или ITсектора

23

Шкембе войвода

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянДа разбирам ли че ти си клепарест кухар на стол?

22

imti

преди 5 години

Дрън, дрън. Аз не вярвам на това, ама изобщо.