26

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

То пари за ракия няма, тия ще ми увеличават газа.КВЕР задминаха и телефоните измамници. Евала им праим.

25

Президент и ББ

преди 5 години

До Solar Power: нашите ду.***.давци и предатели на държавата искат да купуват втечнен и сетне повторно изпарен газ от САЩ. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ КАКВО КАЗВА ПРЕЗИДЕНТ вУЧИЧ ЗА ТАЯ ДАЛАВЕРА НА БОКО-ЦОКО: "Аз няма да плащам двойна цена за втечнен газ, за да се хареса това на някого на Запад. Аз купувам евтин газ, за да може гражданите да живеят, а промишлеността да се развива.ТОВА НЕ СА МОИ ПАРИ, ТОВА СА ПАРИ НА ГРАЖДАНИТЕ, ДЪРЖАВНИ ПАРИ", заяви той.А нашите пу.тьов.ци ни продадоха на Тръмп и Шефчович!

24

сминдух енд чесън

преди 5 години

Не ме вълнуват големи разходи,а защо са ни малки приходите.

23

дърт

преди 5 години

Крайно време е КЕВР да се преименува на КЕВО (комитет за енергийно и водно оскъпяване).

22

Solar Power

преди 5 години

Четвърто което може би е най-важно: Всякакви регулации трябва да отпаднат и пазара да стане свободен. Да се наводни с доставзици които да се състезават за цената. Ако това не стане скоро ние просто изкуствено задържаме цените, а държавата ни ще тегли заеми за да дотира нещата точно както сме вътре с по 150 милиона всяка година за БДЖ. И всеки си мисли,че е евтино БДЖ-то и тока е евтин, но реално е пирова победа и се стреляме сами в крака. Тези милиони могат да отидат за НАУКА и ЗДРАВЕ.....

21

Solar Power

преди 5 години

До 18: Аз на $1270 си го купих. Днес е нагоре и вече е $1280. И сега мога да купя на толкова. С газта и петрола по принцип аналогията е грешна. Първо и най-важно доставчика е един. Така,че каквото ти кажат това ще плащаш. Второ зелените не дадоха да добиваме и проучваме за шистак самички. Трето ако цената на петрола пада това е ЛОШО ! Това означава,че икономиките не търсят петрол и предстои криза. Не си мисли,че като ти е евтин бензина си ок....... с ГРЕШКА си и то голяма !!

20

Анонимен

преди 5 години

КЕВР са независими.ама независими ама наистина независими.браво другарьо Иванов вие сте независим.

19

Анонимен

преди 5 години

Кво ще метеш бе нежен :) Излез пред панелния блок да изметеш ..Друго няма какво да направиш . Аман от пинковциии метачиии

18

АНТИ

преди 5 години

Не бойте се деца,за утрешния ден.Бедняшкия стандарт,за вас е отреден.Не бойте се деца,от студ и от глада,във вашата страна,крадеца тук е цар.

17

Анонимен

преди 5 години

Да увеличат житото и боба за раша с 3%.

16

Анонимен

преди 5 години

Тея подарени елхи скъпо излизат...

15

к

преди 5 години

До Vевреите глобалисти Кърнелия и Станишев (който порица България за Истамбулската конвениция) - тях ли искаш да те управляват бе *** еврейски !?

14

V

преди 5 години

Боко да договори по добри цени с руснаците . Нали той спря южен поток ? А да видим сега как ще договаря по добри цени ;)Докато герб и бсп са на власт цените ще катерят на горе ;)

13

Така е

преди 5 години

"Демократичната" и "Пазарна" втечнена газ от САЩ е скъпа- ще плащате, като не искате Руска газ за 280 $ 1000 къбика ще си купите газ от САЩ за 1200 $ за 1000 кубикаГлобализма бере душа и за това ще ви скъсат от плащане

12

Уууу!

преди 5 години

A водата?За нея се мълчи нали?!!

11

Активист на БКП

преди 5 години

Е ,сега докато избият глобата от 77 000 000? така ще е ...Кой не скача е червен !!!Хи,хи,хи...

10

Анонимен

преди 5 години

каква москва бе, ***!! вижте цените на газта . преди 3години беше двойна, сега е паднала наполовина. мафията е тук, не ви е москва виновна

9

ТРЯБВА

преди 5 години

КЕВР трябва да се вкара в Специализирания Съд като Агенцията за Българи в Чужбина .КЕВР е на Подчинение на ОП . Тези Хора в тази комисия нямат връзка с Главния Мозък и Главата - Газта трябва да се намали с 25% - Петрола се срина с толкова - Та то ще е по-евтино да се отопляваме с Бензин и Нафта вместо с ГАЗ и Дърва .

8

Анонимен

преди 5 години

Да благодарим на братския съветски съюз! КПСС-БКП!Вечна дружба! Догодина 2 елхи да ни подарят!

7

!!!

преди 5 години

За цените от януари разбрахме. А с колко ще поскъпне през февруари?