31

Анонимен

преди 5 години

Браво Манолова !Не напразно народа ти се възхищава ! Там си , където си полезна .А , ОНЗИ , раздаде милиарди он нашите пари на строителни мафиоти !

30

Анонимен

преди 5 години

В 21 век човечеството отива към пропастта. Започва да се губи човечност. Злото и бесовете започнаха да бродят по земята.. Става въпрос за сираци и бездомни хора а коментарите са под вс. Критика.

29

от само питам

преди 5 години

До до `само питащия`Само да ти кажа,че имам 2/две/деца които дават работа на около 30/тридесет/човека,а аз макар и пенсионер-все още работя във сверата на здравеопазването.Децата ми могат да назначат още хора,но кандидатите се интересуват само каква ще е заплатата и искат 1000лв,а не искарват и половината.ТАКА НЕ СЕ ПОЛУЧАВА!!!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Поне половината от хората в Нови хан са здрави и прави. Да се хванат на работа?Събрали се там като в хипарска комуна и карат само на дарения.Безобразие!

27

Анонимен

преди 5 години

Вчера публикувахте същата новина. Днеска пак.Колко пъти ще пишете едно и също?Голям ПР на Мая, голямо нещо.Къде е Социалното министерство?Къде е Б. Петков?

26

Ценко Чоков

преди 5 години

Преди няколко години исках да дам на приюта на това отец дрехи и храна. Беше ми отказано категорично,нямал нужда вече от дрехи и храна, трябвали му само пари, вече само пари вземал...Та значи, много ми е любопитно, като как така сега взе от Манолова храна?! Или пак лъжете тъпоумния български народ?! Или пак извивате ръцете на обръчите си от фирми, изисквайки от тях подаръци, които после ще им връщате с нашите пари?! Пфууу

25

ееех

преди 5 години

До АнтонА защо трябва да ги гледа някой? Те са здрави,прави -да работят! Не е важно да им дадеш риба за едно ядене,важно е да ги научиш сами да си ловят рибата!

24

Анонимен

преди 5 години

Стига хранихте тия...

23

до `само питащия`

преди 5 години

Тез питомци са още деца. Някои нямат и 7 години. Първо ти прати детето си да изкарва пари после давай акъл.

22

сминдух енд чесън

преди 5 години

Избори ли се задават,щото като гледам вече се пазаруват избиратели.

21

само питам

преди 5 години

Тези питомци на отеца няма ли да се научат да работят и да си набавят необходимото за живот,а не да просят? Има и деца,но тамима и много пълнолетни които само чакат!!!

20

Антон

преди 5 години

Там има бездомни майки с деца, пораснали деца, и българи и роми, които друг никой не иска да погледне. Ако не е този приют, щяха да са на улицата или в затвора. Трябва да има повече такива домове. С държавни и частни средства. Учат се и се възпитават в добро. Не виждам защо се подигравате с това.

19

****

преди 5 години

Блажиш ли блажиш дядо попе,с тез мандарини и портокали,наистина ще блажиш.

18

Ти да видиш...

преди 5 години

Само с мандарини и портокали ли ще празнуват ?Няма ли да има и месце?

17

Свидетел

преди 5 години

Аз мога да ви кажа, че в центъра на София, където е открита кухня за бездомни хора и много бедни, съм видял само българи, който са измършавели от глад, болни, без крайник. Не говорете, че Мая го правела за мързеливи и роми само.

16

До 16

преди 5 години

Че те и в страната вече са 60% при родените деца. Какви искаш да са, швейцарци вместо шведи ли?

15

Меркел

преди 5 години

Шведен унд какавиден ...

14

Дрън дрън

преди 5 години

По-голяма част над 60% са шведи, лично с очите си ги видях, при благотворителна акция на частна фирма, тази коледа.

13

****

преди 5 години

Манолова,следващият път им подари,мотики и лопати за да се научат как да си изкарват прехраната,а не само да ревът,дай.

12

Анонимен

преди 5 години

Дайте да ги видим тези 150 сираци.Умишлено няма видео с тях.Защото в този приют няма такива.Превърнал се е в развъдник на "роми".