11

Анонимен

преди 5 години

Да направиш ферма за патици в северозапада също е екстремно изживяване.

10

Анонимен

преди 5 години

Зарибяване.

9

бан

преди 5 години

На психиката и самочувствието помага добрата заплата--кво е това гладен на дувара...а бързото катерене зависи от това какво те гони !

8

до7

преди 5 години

Карането на колело особено през планински терен не е по безопасно от катеренето, и при двете риска се намалява чрез опит.А бягането и фитнес подготовката са основа на всеки спорт, Т.е. какъвто и спорт да избереш тези две неща са задължителни да ги прибавиш в подготовката.

7

Анонимен

преди 5 години

Taзи статия за комплекси срещу новогодишното ядене ли е? Нека си има и хора да се занимават и с това, но не може да се втълпява как ли не е полезно за абсолютно всички. И сумо борбата изглежда интересно, но не всички ще я практикуват независимо от теглото си.

6

Анонимен

преди 5 години

Карането на колело, бягането. Другото е свърх напрежение и рискове от сериозни травми. Бягането тонизира, разпуска, стяга особено с домашен любимец.

5

Анонимен

преди 5 години

Според мен бягането.

4

Анонимен

преди 5 години

По-добре не се занимавайте с този спорт,не е за всеки,твърде рисков е.Послушайте номер 1 или тренирайте леки спортове или се разхождайте на чист въздух.

3

Анонимен

преди 5 години

При падане от високо на глава ,се наместват чакрите и психиката се нормализира .Мисълта става трезва .

2

Анонимен

преди 5 години

Не са много местата където може да тренирате стенно катерене в България, иначе да всеки може да го прави но поради липсата на условия в България не е достъпно за всеки.Скалното катерене е по достъпно като терени в България , но за него трябва да имате много добра собствена екипировка и наистина добра подготовка което го прави не широко достъпно, а и трябва добра преценка за рисковете.Това е причината това да си остава ограничен спорт в България, въпреки че държавата има природните ресурси за т

1

Ххх

преди 5 години

А подовото лазенье помага да се не пребиеме га сме пили. Значи е по-добро за здравето от стенната измишльотина.