9

Анонимен

преди 5 години

Я го знам, бе ,този е от Перник, но живее във Варна. Това си му е сватбения костюм от Адидас...Иначе е много свестен наркоман, сега явно се е предозирал малко! На плюцията не си струва да се обаждаш, само ще те баламосват- от къде се обаждаш, кой се обаждаш, защо се обаждаш, кога се обажда'(демек сега ядем), не може ли да почака, елате утре и тем подобни!

8

Кой? бай Благой!

преди 5 години

Черна ДОЛНИЦА на анцунг.Ще умра от смях.Казва се ДОЛНИЩЕ на анцунг.Ми мри! Или все още умната ти главЪ не може да асимилира написаното!?

7

Гледна точка

преди 5 години

Да, да и да го знам кой е, няма да кажа на милюцаите. Ще ме разказват напред назад, все едно аз ще се пенсионирам на младини с двадесет незаслужени заплати награда. Да си го търсят и без това се драпат по цял ден и въртят синджира.Като гледам колко плюсове са ти наслагали на този коментар, веднага ми става ясно, защо държавата е в това състояние.Липсва каквато и да е обществена отговорност. Българина мутира в животно-подобно същество мислещо само и единствено за г....ът си.

6

Анонимен

преди 5 години

От БХК да защитят правото на подопечния си на не бъде сниман!

5

Анонимен

преди 5 години

Черна ДОЛНИЦА на анцунг.Ще умра от смях.Казва се ДОЛНИЩЕ на анцунг.Ама явно не и в селото на Ка мел чето.

4

Марин

преди 5 години

Като му гледам качулката въобще не е подозирал, че в магазина има видеонаблюдение. А снощи ми стана много смешно, когато по новините казаха да се обадим в полицията, ако някой разпознава тази качулка.

3

Ами...

преди 5 години

Хващането е лесната част. Събирането на годни доказателства за осъждането и вкарването на пфестъпниците в затвора е слабото място на родната полюция.

2

Horacio

преди 5 години

Няма ли база данни, нали всички имаме снимки в полицията, там са и пръстовите отпечатъци...

1

Анонимен

преди 5 години

Да, да и да го знам кой е, няма да кажа на милюцаите. Ще ме разказват напред назад, все едно аз ще се пенсионирам на младини с двадесет незаслужени заплати награда. Да си го търсят и без това се драпат по цял ден и въртят синджира.