8

Ели

преди 5 години

Ние в Германия Полша, Унгария , а наскоро и в Астралия се нагледахме на "иентигелентността" Ви, нямам нищо против хората бягащи от беззакълният Порошко.Но трици и пропаганда не ядем, Вашия Порошко отново се изложи пред ЕС,не искам да обиждам окраинците, но яко сте го закъсали.Айде махнете гологлавият Сава от Миротворец, че светът ви се смее.Дори в Мюнхен се "усмихвахме дипломатично".Прекалявате, меко казано!

7

АРМАГЕДОН

преди 5 години

Много умни се извъдихте тука. Една Наталка й се ще да живее с нацистите (може да е скрита скин-хедка), една Ели сънува шоумени... Нямате ГРАМ представа какво става в Украйна, кракът ви не е стъпил там, мнооого умни сте! Идете и двете, нацистката и шоуменката там, да ви го пожелая за късметче за новата 2019 година!

6

АРМАГЕДОН

преди 5 години

До Наталка Наталке, трябва ти една машина на времето, да те върна в "прекрасното" време на нацистите в Украйна. Да видиш ти нацистки режим и ако оцелееш (!) тогава да те чуем пак какви ще ги плещиш. По-глупав коментар не бях виждал!

5

Ели

преди 5 години

Според соц. проучване в Украйна, 60% подкрепят Порошенко.Но: Проекто Указ: всеки който критикува властта подлежи на углавно преследване.ВП в 70% от Украйна бе наложено, защото там в администразията настаниха техни хора, на изборите март, същите ще броят бюлетините, нищо че Порошко има 8%г. Военното положение бе въведено в районите, които са против нацисткият режим. Диктатурата е безобразна.Затова някакъв ШОУМЕН е на второ място след Тимошенко - проруската ятачка, комунистка, олигарша и крими

4

X

преди 5 години

До: колхозник лай. нян Момченце, от думите ти разбирам че си или башибозук, или недоубита фашага, или еврейско американска ***! Внимавай в кой свят живееш! Истинските българи са навсякъде, но ти не си сред тях! Прочети си истинската история а не манипулираната!

3

Анонимен

преди 5 години

В Украйна има вече демокрация и евроатлантизъм. Както в Афганистан и Ирак. Смело напред.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Абе "приятели"...."приятели"......ама на фашагите това им е неизвестно!!! ТЕ НЯМАТ ПРИЯТЕЛИ!!! Или не знаеш КАКВО са вършили в концлагерите през Втората световна??? А тия укропи-неофашаги НЕ ОТСТЪПВАТ по жестокост на "учителите" си!!! Боже опаси.....дано братушките най-накрая вече се заемат сериозно и да ги довършат, след като през 1946 не са свършили това!!!

1

Анонимен

преди 5 години

хич и не ходете в тази анархия от комплексари