40

Анонимен

преди 5 години

Какво ли не правят някои само и само да накарат последователите си да се подготвят за "края на света" и, забележете, в 99% от случаите "подготовката" е свързана със завещаване на цялото имущество в полза на съответната църква или пастор.

39

Анонимен

преди 5 години

Аха както че планетата Нибуру пътуваща из млечни път щяла да се блъсне в Земята през тежката 2018. Дръшки. Само лъжете хората . Като гледам всички сме си добре.

38

????

преди 5 години

Хахах Идвало края на Света, пък ни очаквала трудна година. Нормално е да идва края на Света - "всяко начало си има и край". и някога все ще стане, ама такива като Пастора и те няма да са живи да кажат: "Видяхте ли като Ви казвах!" :)

37

Дон Карнаж

преди 5 години

ПРИМЕР:Падането на комунизма в България е "край на света"Падането на СССР е "край на света"9/11 е "край на света" със сигурност2012 е "край на света" заради някакъв по-висок фокус на който гледаме на света от ОКОЛО тази датаИзобретяването на интернет е "край на света"Индустриалната революция е 100% край на светаАко можем да щракнем с пръсти и да си пренесем съзнанията в другия край на галактиката също ще е "край на света" ако такова нещо е възможноАйде на минусите щото "България"

36

Дон Карнаж

преди 5 години

Журналята на чукнати ли се правят или всички ние обичаме да взимаме на подбив такива хора, но реално и те не разбират какво казват. Александър Велики за него е предсказано че ще унищожи света - и е сложил край на света такъв какъвто е бил преди него. Т.е става въпрос за НЕОБРАТИМА ТРАНСФОРМАЦИЯ което е равносилно на "край на света"Т.е голяма културна промяна/технологична/политическаАко не сте забелязали има голямо напрежение в момента и много недоволни на които им е преляло т.е има почва

35

Исти

преди 5 години

Последният пророк,чиято поява е предсказана от звездите и от старите пророци е Христос- всички други след него,които се имат за пророци от "световен" мащаб са измамници и лъжепророци!

34

Цецо

преди 5 години

Хайде пак... :)))

33

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от пророци и откачалки, оставете природата да диша , не сте по силни от нея !!!

32

дедо Ташунко

преди 5 години

"Глупостта е дар Божи, с който не бива да се прекалява". Това са думи на железния канцлер Бисмарк, мила госпожо Христова. Можете пак да ме изтриете.

31

дедо Ташунко

преди 5 години

"Поредното му смело предположение известен с неправилните си предположения". Мила госпожо Христова, някой път Вашите недомислия ме ужасяват. Нищо лично.

30

Горан

преди 5 години

А, не е ли малко глупаво библията да те учи на любов, доброта, състрадание!? Човечеството да не е на два дни!?

29

До Гошо тъпото

преди 5 години

Да,но има значение как живееш !!! В днешно време е голям грях,дори да обидиш човек,камо ли да му навредиш !!! Затова през годините е имало пророци,за да учат хората как да живеят,защото са се убивали !!! А сега пак има войни,това за какво говори,че хората не взимат поуки !!! Като има войни и убийства-апокалипсиса е неизбежен !!! Пак ли трябва да слезе Христос на Земята????

28

Анонимен

преди 5 години

Пак ли. Кога ще спре да свършва този свят?

27

ФАКТ

преди 5 години

БИБЛИЯТА е най-святата книга , писана от пророци ,и каквото пише,това става !!!! Всички пророци и Буда и Христос и Мохамед,и всички други са казвали и учили ХОРАТА да живеят в мир,любов и разбирателство .Най-важното е да обичаме ближния !!! Ако продължават войните, ако не се грижим за хората,животните и ЦЯЛАТА природа,лошо ни чака !!!!

26

ФАКТ

преди 5 години

Края на света,няма да е сега,но едно е сигурно,че не се ли променят ХОРАТА към по-добро,към по-хуманно отношение към хора,животни и ЦЯЛАТА природа и ЦЯЛАТА Земя,Вселената и нашият отец СЪЗДАТЕЛ,няма да ни търпят повече и ще ни накажат!!!!

25

Шопо

преди 5 години

Преживяхме 20.12.2012 ,че преживеем и това !!!

24

Православен

преди 5 години

Тези в САЩ са еретици. Протестанти, евангелисти и мормони са речниковата дефиниция за еретици. И енергията която предават е черна.

23

Горан

преди 5 години

Един друг такъв преподобен... Джим Джоунс заставя 914 души да се самоубият, но човешката глупост е безкрайна! За едни е дар, за други проклятие!

22

Горан

преди 5 години

Самото християнство по принцип ни учи, че не бива да се уповаваме на врачки-баячки, а тоя самозван пастор, използвайки библията, като инструмент за ловене на балъци прави точно това - прави се на гадател, което точно според библията на която се уповава е абсолютно забранено! Но в Америка има изключително благоприятна почва за такива индивиди, все пак и там глупаците са много повече, от тези дето предпочитат да мислят сами! Тя, библията за това е и създадена!

21

АнонимеН

преди 5 години

НА ВСЕКИ 18 ГОДИНИ СТАВАТ 28 ЛУННИ ЗАТЪМНЕНИЯ КОИТО ПРАВЯТ ЛУНАТА ЧЕРВЕНА!ЗА 20 ВЕК Е ИМАЛО 156 ЧЕРВЕНИ ЛУНИ :D