288

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен тази 'независима" Украйна излезе цели 6 мрд. USD на САЩ, която провокира събитията на Майдана и накара украински снайперисти да стрелят по протестиращите хохоли. И се заредиха в Киев тогава: висши чиновници от Държавния Департамент, Меркел,генералният секретар на НАТО, френският президент, поляци и т.н. Така че независимостта на Украйна беше не извоювана, а откупена. А руската власт проспа ситуацията и руски войски не навлязоха в Киев.

287

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е колко територия ще Анексират руснаците,площа е без значение.Важното е Украйна да не влезе в НАТО. Защото ако влезе,в Черно Море ще има постоянно присъствие на НАТО-вски военноморски сили.Нещо което досега не е било.Това е проблемът.Командващият Военният Черноморският Флот на Русия,винаги е бил най-важният Адмирал в ,,РВМФ'',още от времето на Колчак.За това сега Русия иска директно да се намеси във вътрешната политика на Украйна,.Без значение че Украйна е Суверенна и Независима.

286

@ к. 325, 331

преди 5 години

Нищо чудно Русия да вкара "зелени човечета" в областите населени с руснаци, следва референдум и Украйна ще остане с половината площ. Алиансът: той ще бъде без турските аскери и ако се реши да помогне на хохолите преди те да станат НАТОвци, ще възникне краткосрочна кървава война. Изходът е предварително ясен, не може да се разбере само защо Столтенберг дърпа котката за опашката...

285

Анонимен

преди 5 години

как може да пишете глупости каква е тази дума анексия а референдума не го признавате а путин каза крим и симферопол са част от руската федерация.темата е закрита можете господата подкрепящи българи украйна и сащ нато да се обжалвате или да плачете на арменският поп.факт крим е русия

284

Жоро

преди 5 години

До човек 327 Какво русия ще допуска е само в твойта куфелница.Русия не е САЩ.за да се съобразява някой с нея-моля,набий си го в куфелницата.

283

Анонимен

преди 5 години

Мили руски братя моля вземете си от моята родина всички наши русофили които премаляват като чуят россия.приберете си и пияните руски заселници по черноморието ни със зелените им дрешки.задръжте си ги в россия forever.на нас не са ни нужни.предварително благодаря от името на братският български народ

282

Анонимен

преди 5 години

До 327Русия е заложник на заграбената огромна територия, която не може да я усвои, а едам ползва природните й богатства само за подържане на армия за защитата й и за изхранване на полугладното население служещо за пушечно месо в армията !Бъдещето ще покаже, че този конгломерат от народности не може да се задържи с насилие !

281

Руснак

преди 5 години

Не само Украйна,цял свят е собственост на Царство Русия!

280

човек

преди 5 години

отстъпки повече Русия няма да допусне по добре трета световна но никога раздробяване...

279

Анонимен

преди 5 години

До 324Ели, ако се обаждаш от Москва ти желая ЧНГ, ако се обаждаш от Новосибирск ти желая здраве, ако се обаждаш от Хабаровск ти желая дълъг живот, а ако си във Владивосток си остани там !

278

Я гледай....

преди 5 години

Путин не се примирява, че Украйна е загубена.Свиквайте.Може да не влезе в НАТО , но и към Русия няма да се върне.Едвам се откачиха от тях като куч..ка от ***..с.

277

Ели

преди 5 години

До: "Историк", "Странджа", "Гошу" и " Привет от Германия" - ЧНГ,Пожелавам ви Здраве, Мир, и лични успехи,ако имате въпроси към Крим, Азовско, Черно Море, НАТО, Демокрация, Медии, уелкъм :)

276

херцог

преди 5 години

така започна и хитлер-анексия, судетски немци, австрия, така прави и путин-историята се повтаря. да незабравяме колко близки са и двете идеологии

275

Анонимен

преди 5 години

Руските ботове като се изчерпат почват да скандират "Крим е Руски".Много ви елементарен алгоритъма бе, ботчета. Изчислителната мощ ли не стига?

274

Анонимен

преди 5 години

До AnonimenАз затова като руснак иска да ми подари нещо не го взимам, защото утре ще ми каже че бил пиян и си го иска обратно. Само рускиня като ми се предлага не отказвам.

273

Историк

преди 5 години

Като продължение на постинг 300Крим е типичен пример за разликата в подхода на Запада, от една страна и Московията от друга, към военните им бази в чужди държави.В случая с Крим Московията просто го анексира от Украйна веднага, след като разбра, че може да го загуби като военна база.Базите й в Сирия също се намират в предУкраинско състояние докато го има Асад (Янукович) !

272

Анонимен

преди 5 години

До БобиЗащо България трябваше да е финансовия гарант, а нямаше гаранции за обема?Защото единствената цел беше да се изнуди Украйна да влезе в ОНД. Когато това станеше Южен поток става една тръба празна като главата на русофил. Е, Украйна не влезе в ОНД, а от Южен поток няма необходимост. Всички потенциални клиенти изпълняват насоките на ЕС и искат диверсификация на източника. В Хърватска се строи терминал за втечнен газ, а Италия си има газопровод от Либия.

271

Anonimen

преди 5 години

Русия подари Крим на Украйна, обаче, когато Украйна тръгна да подарява Крим на американците, руснаците си го взеха обратно

270

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Боби, какво стана с Южен поток? Няма ли да кажеш колко точно щеше да спечели България от личната далавера на Пламен Орешарски?"Транзита на каквото и да е по тръбопроводи се разделя на 3 части Изграждане на инфраструктураПодръжка - Транспортни такси(зависи от инфраструктурата)Транзитни такси(държавни)Средно за 100км трасе Транспортните такси са 2$ Транзитните такси са 3$ за 1000 кубометра Газ.ИЛИ по 15$ за 500км трасе през България независимо от цената на ПЕТРОЛ/ГАЗ за 1000

269

Анонимен

преди 5 години

До БобиХахаха, троленето за ИТ ли го имате, тва копейките?ХахахахаПак хубаво че нацелваш клавиатурата...