29

Вулева нито пие

преди 5 години

Нито пък пуши

28

Като цяло мизантроп

преди 5 години

Синекоска (от днес чернокоска) е невероятна жена! НЕВЕРОЯТНА! И далеч по - интелигентна от абсолютно всички, влизали някога в къщата.

27

Анонимен

преди 5 години

Трябваше оня Тачо на Калканджиева да съберат с Гъмов че да се скарат на пияна глава в Бай Брадъра. Щеше да има пребиваньеее.

26

Анонимен

преди 5 години

26 Прав си...аз Тоя Денди, Гъмов и оня Здравко от Ритон не съм ги виждал без чаша уиски в ръка докато бяха в Брадъра. )) Е, Ласкин е друга тема....)))

25

Готино

преди 5 години

Наздраве за всичкото роми,което танцува в клуб "Спалня"

24

Анонимен

преди 5 години

Забелязали ли сте че в Вип Брадъра най-известните лумпят алкохол като за последно? Даже най-големият интелект който е влизал в българския Брадър в историята... Денди не спираше да пие уиски в къщата. А кво остава за обикновения отруден човечец като се прибере от работа? Няма да си налее една ракия ли със салатка че след това домашно вино докато не се омота?

23

Анонимен

преди 5 години

23, Хайде не ми говори за тая пиянка Гъмов... Скара се с най- добрият си познат в къщата ЯЯ и даже го обиждаше накрая. Оня и той е пиянка, но никога не си позволи да нагруби Гъмов. Никой не нагруби и в къщата. ЯЯ трябваше да е победител в Брадъра, а не оня тревоман на Иван Иван ов синчето или Гъмов...

22

Анонимен

преди 5 години

до 22 Последно- грамотна или неграмотна е Вулева, забавен?))))

21

Анонимен

преди 5 години

до 21 А не усещаш ли че го е казал пак с чувство за хумор....това за подтискането? Хем си признава, но по този начин го казва и с хумористична нотка. С една дума Гъмов не можеш да разбереш кога се бъзика или кога е наистина откровен и искрен. Като показа среден пръст на оная още в началото да не мислиш, че наистина е толкова афектиран от тая пииикла? Сттига беее...просто й показа къде й е мястото набързо по свой си начин- докато се забавлява!

20

Четете м/у редовете

преди 5 години

Вулевица е неграмотница, бе, хора! Четете между редовете, а и самите тях. Ще излезете с умозаключението, че е неграмотна, бе!

19

Gaahl from Gorgoroth

преди 5 години

До "Анонимен *** номер 20". Кого би го подтискало нечие чуждо интелектуално превъзходство, освен един мегаломан? Просто е решил да си го признае пияницата... Именно мегаломанията му беше и причината да номинира махленската ентелектуалка Бенуца, а и да избухне, когато Тарзан му намекна, че е ***.

18

Анонимен

преди 5 години

до 19 Напротив, Гъмов си признава, че интелектът на Албена Вулева го подтиска, защото знае, че тя го превъзхожда интелектуално. Това не е мегаломания в това отношение на Гъмов. Иначе нямаше никога да си го признае в Брадъра.

17

Gaahl from Gorgoroth

преди 5 години

Леля Бенуца - сигнално жълтата злобарка ялова, която в момента е добила вид на турска просякиня с дрипите, които носи, треторазрядният актьор Гномов пияндето, нереализиран неудачник с мегаломания относно интелектът, който не притежава, Весела Змейски - и певице, и психоложка... но нито в едно от двете не я бива. Ето ги и звездите на звездния небосклон!

16

Анонимен

преди 5 години

do 17 Е поне Гъмов правеше шоуто заедно с оня ЯЯ с чувството си за хумор в Брадъра. Другите бяха много жалки.

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя треторазряден актьор Гъмов с тая хитра физиономия пак е първи на авантата да яде и да пие без пари...еманация на българския хитрец...

14

некъф ужас, некъф ат

преди 5 години

Бравос, много мила аграрна сбирка са си спретнали.

13

Цецо

преди 5 години

Да, видях звезди... ама само на тавана! :)

12

Хейтър

преди 5 години

Тези явно са върли фенове на дъновизма - виждам, че се стараят усилено да копаят дъното, НА *** ЕЗИК КАЗАНО.

11

Forever

преди 5 години

"Звезди" се наричат личности които са известни в цял свят, а аз тези на снимките ги виждам за пръв път.Или може би сте го написали иронично,да се почувстват като звезди .

10

Анонимен

преди 5 години

Щом Николета я няма значи купона не е бил голям!