77

чети Винетутьо

преди 5 години

изпращаме още една радостна година която ни донесе едно чувствително одъртяване на Гейнерал Буда. Нарът кскандира: Царят е дрът и болен, да живее Цеце!Нека Новата година да донесе повече болести из тиквоидните пипони и дано ни споходи радостно събитие от следващия пленим на ЦК на ГЕРБ за свалянето на Борисов и пренасочването му към лабораторията за последно разкрасяване преди да иде на разходка до сотрова и барцелонста вила където далеко от политиката и интригите най после ще прочете Винетуто

76

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДори не е за чужди държави,по-точно е да се каже,за чужди корпорации умряха!Жалко за момчетата,но това е истината.

75

Идеалист

преди 5 години

Този не е ли време да си го приберат в САЩ или има още поръчки да изпълнява освен самолетите. Не го бях виждал 5 дни и си мислех, че заминал на накъде. Повръща ми се като го видя, спирам си радиото като го чуя да говори простотии. Колкото до загиналите през 2003 г. те са изпратени на заколение там в интерес на САЩ и никакви интереси на България не са защитавали. Вина носи и президента Г. Първанов. Да им дадат пенсии от Пентагона!

74

анонимен

преди 5 години

Ако управляващите прочетат написаното от много хора трябва да си подадат оставките.

73

Коко

преди 5 години

Каква работа дирим там или нашата работа стана като коня и жабата напълно естествено е че хората се защитават срещу агресори от НАТО те и така не донесоха нищо добро на народа тоя алианс не е да защитава а да напада и граби но тва е друга тема единствено можем да се молим за душите на нашите момчета и дано са на по добро място БОГ ДА ПРОСТИ

72

Поручик Ржевски

преди 5 години

Отишли са да съсипят държавата Ирак и са получили благодарности от местните. Много ви обичат дааа. Окупатори , гнус ме е че окупираме държави.

71

Анонимен

преди 5 години

Жалко за нашите момчета . Мърцина загинаха ,заради чужди интереси .и НИКАКЪВ АТЕНТАТ НЕ ,А ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ ЧУЖДИ ОКУПАТОРИ. Каквито за съжаление бяхя нашите войници .А за тези, който не са били войници да знаят ВИНАГИ СПАЛНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ И ПРОЗОРЦИТЕ ,СА ОБЪРНАТИ КЪМ ВЪТРЕШНАТА ЧАСТ НА КАЗАРМИТЕ ,ЛАГЕРА . Но не и в този случай. Да не говорим за липсата на ефективен отбранителен ров . И няма наказани ? Бог да прости ,загиналите !

70

Анонимен

преди 5 години

Естествено е иракчаните да се съпротивляват срещу чужда агресия.

69

Анонимен

преди 5 години

Герои са на САЩ , защото се биха за интересите на САЩ

68

Констатиращ

преди 5 години

Когато Бойко Борисов каже " добро утро " - първо се обърни, виж къде е слънцето.Нямай му вяра на тоя мазник.

67

Анонимен

преди 5 години

Бедни хорица, заради мизерия, отчаяние и безпътица отишли да изкарат някой долар и вместо това получили куршум. Трагедия, която е част от тъжната българска действителност.

66

Анонимен

преди 5 години

По време на американската окупация на Ирак там загинаха над 100 000 мирни граждани. По времето на Саддам нямаше толкова жертви. Та кой е по-лош - Саддам или Чичо Сам?

65

Анонимен

преди 5 години

Ние бяхме между окупаторите в тези държави - в това няма нищо за гордост.

64

Анонимен

преди 5 години

До ЖороМоже ли конкретно да кажеш какви точно български интереси имаме в Афганистан или Ирак?

63

Анонимен

преди 5 години

Какви "герои" и какви "мисии зад граница". Отишли са заради пари, защитавали са интерените на чужди държави на места, където България няма за какво да праща войници. Умрели са заради слугинажа на политици, угодничели на чужди лидери и превърнали страната ни във васална територия. Колкото и да се напъваме да измисляме патетични формули, с които да ги величаем, истината е по-скоро срам отколкото повод за някаква гордост.

62

Анонимен

преди 5 години

Благодаря!

61

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 47 Като чета това,което такива *** като тебе съчиняват се питам.Останаха ли българи в България.Аз напуснах преди 30г. за да дам шанс на двете си деца да станат хора.Горд съм,че не затриват живита си да съжителстват с отрепките като тебе в България.

60

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 65 Първо:това е патент на ***-справка Сирия. Второ:100 %загиналите българи там са герои,млади хора загубили живота си защитавайки интересите на България.*** като тебе с лопата да ги ринеш.Ако пукнеш дори мойта храчка не заслужаваш на твоя гроб.

59

Жоро

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА ! За тебе чужди интереси са български интереси за мене.Затова сме в АФГАНИСТАН с наште приятели и съюзници.За мене РУСКИ интереси са предателство към БЪЛГАРИЯ.Та дано твойто ХА-ХА-ХА те застигне както се хихикаш на гроба на умрелите за интереса на България в Авганистан.

58

Анонимен

преди 5 години

Не бъркайте понятията. Това са просто едни наемници.Какъв герой може да един наемник, на когото му плащат да убива хора, които дори не познава.