97

Mopcku_

преди 5 години

Ааа ето я майката на вигнетната агенция.... сега понеже агенцията се ражда официално на 1 януари и майка й излиза в платена отпуска. Върви почивай си Лилянче дебеланче... достатъчно пакости направи на българския народ. Не си желана от никого освен един пожарникар дето вече не му става шланга и от един физкултурник дето още се мъчи да се набира, ама май само се пъне и вече само от дълъг език го докарва.с

96

...

преди 5 години

и на това прасе ли му дойде края по Коледа... съдбата е еднаква за всички угоени прасета, ножа не прощава :)

95

Анонимен

преди 5 години

До Башка ЛудС унищожаването на паметника за 1300г. България,загубихте много,не само герберите,а всички десни загубиха! С такива първобитни,варварски действия,унищожаващи история и изкуство загубихте маса избиратели завинаги,факт!С отровните детски ваксини също.

94

Хорни

преди 5 години

Лили Минаж XXL!

93

shrek

преди 5 години

Тая била работила.... Я ела да те опънем да копаш 100 дка царевица, та да видиш как ще ти спанде дебелият ***. Хобит проклет!

92

Анонимен

преди 5 години

В тоя сайт подправят коментарите,пишеш едно,а след това ти поправят поста и смисълът се променя,случва се вече няколко пъти!

91

морков

преди 5 години

да се чете крадох от сърце

90

Башка Луд

преди 5 години

До 97Паметника го бутнахме ние, хората! А онова недоразумение Веждю Радишев искаше да го ремонтира и Боци щеше да отпусне едни милиони, ей така! Но едно ла..но не подлежи на ремонт, трябва да се изрие и изчисти, инак плодължава да грози и уврежда окобната среда!И правдата възтържествува, лъвът си е на мястото!

89

Анонимен

преди 5 години

За паметника 1300 имаше съдебно решение,бе алоу!А и не е разрушен,само е демонтиран!

88

Анонимен

преди 5 години

Павлова и екипа се справиха отлично!Адмирации!И то в сложен момент с умишлени кибератаки,дублирани сайтове за дискредитиране на БГ и куп други,но въпреки това всичко мина на ниво!

87

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрасетата като нея направиха най-скъпоструващото председателство,без нищо полезно за България да свършат и унищожиха паметника за 1300г. България,вместо да го ремонтират!

86

Анонимен

преди 5 години

Баба Куна тролска не дава инфо какво и е откраднато?Явно плиткия й мозък!!Много селски махленски манталитет бабо,интелект нула!

85

Анонимен

преди 5 години

дебелокожа,алчна гуца - ти чела ли си ,чула ли си колко те мрази народа ? или не ти пука ? тъпчеш пачки в ненаситната си гуша

84

Анонимен

преди 5 години

Много добра работа!Всичко беше успешно и професионално и най вече за изключителния имидж за България който се създаде за една непозната страна,сравнително нов член на ЕС!Злобните коментари са налице без никакво основание, от дежурните тесногръди ***!По надолу някой писал,че други държави са минали формално и никой не е разбрал ,че са председателствали ЕС, е какво е това,да не направиш нищо при определен дневен ред и цели!Но дали ще работи по него или ще се скатава е въпрос на отговорност!

83

гост

преди 5 години

наГлост и Цинизъм до последно.това дори не е ,и индивид .,.абе пи к ло не до ра сла скрии се от там от къдет аи дошла

82

Анонимен

преди 5 години

Ако беше министър на дъжда и вятъра Лилето щеше да има същите успехи!

81

нямям думи

преди 5 години

Ако бяхме следвали примера на румънците -знаете какво стана с Чаушеско и всички негови роднини до 9 коляно така и с бай Тошо А то какво стана у нас на Тошо до 9 коляно управляват и сега Е как ще си добре като те управляват същите хора -не те не са хора но не знам как да ги нарека Не аз знам но ще изтрият думата Просто НЯМАМ ДУМИ за тези ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

80

Анонимен

преди 5 години

Не ми се мисли ...

79

Анонимен

преди 5 години

Ой, Лили, несравнима си.

78

ьь

преди 5 години

не мога повече