10

Анонимен

преди 5 години

Не е бил на конгрес , а на ски. Конгреса се обявява публично и хората да знаят, и от други партии не че ще ги допусна во има и изключения. Така се прави в цивилизования свят на ЕВРОПЕИЗАЦИЯТА.

9

баба мара

преди 5 години

галиче е врачанско селото на ценко чоков които е под дом арест в софияа този е негов авер тои пък отмаря на Пампорово богати хора трудолюбивисигурно е имало семинар на дпс

8

Цървул

преди 5 години

Откога преял и препил туземски барон с инфаркт става основна новина за информационен сайт!Поне снимки с оркестър и кючекчийки да бяхте изтипосали....

7

Анонимен

преди 5 години

Дърпал е дявола за опашката и е построил джамията на лошо место. За да се направи джамия трябва предварително проучване и питане с оглед. Парите не са основния фактор в религията.

6

Анонимен

преди 5 години

Земеделската земя на с. Галиче е по богата от Баварската. Но в Галиче освен трудолюбиви има и мързеливи прости селяни. Те искат да са активни партийци и пасивни земеделци.

5

Анонимен

преди 5 години

Да построи джамия нещо му е имало в главата. Там джамия никога не е имало.

4

Анонимен

преди 5 години

И аз незнам къде е Галиче но по картата се разбира , че е богато село зареди земята . Тия селяни с тая земя могат да са супер богаташи. Без да членуват в нито една партия.През Османската империя за 500г. са нападани само от черкези да крадат но са се измъквали с малка плячка. От архивите.

3

Пеевски

преди 5 години

Думата Галиче веднага се сещам за ЦЧ, за това колко е болен и за това защо изобщо знаем за това село и в частност за ЦЧ ? Та да се върнем на Галиче и починалият човек !!! Дали не е свързан по някакъв с ЦЧ или против него?

2

Анонимен

преди 5 години

Човека е умрял 15мин след като бърза помощ са го лекували и му казали че не е за хоспитализация.Пълна аматьорщина цари сред докторята в Бг.П. П.Поредната полувинчата новина в този сайт.Целта е да прикрият неграмотните докторя....Престъпници!!!И докторята и Джурналята.

1

До 2

преди 5 години

Кво общо има тва с държавата в другите държави не умират ли хора :) Под всяка статия фатализми и конспирация.