4

БАБА WC

преди 5 години

ИЛИЯНЧЕ, ПРЕДИ ДА НАПИШЕШ ТАЗИ РЕЦЕПТА ДА БЕШЕ ПОПИТАЛА БАБА СИ КАК СЕ ГОТВИ КИСЕЛО ЗЕЛЕ С НАДЕНИЧКИ...

3

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

един вид "днес ще ви покажем как се прави bigos, само че понеже е полска национална кухня, а ние сме закачени за яндекс, ше кажеме на некой неукян да си изсмуче от пръстите заглавие". читалищна работа.

2

химик -разузнавач

преди 5 години

Като чух за ,,наденичка и си викам да ви и рецептата-- като знам ,че никой не знае какво има в наденичката ,а и киселото зеле, ако е със стабилизатори- разни серисти киселини и др....яжте си ги вие ,това няма нищо общо с едновремешните продукти и рецепти..

1

Анонимен

преди 5 години

Това е друго нещо. Какви бяха ония панирани броколи вчера?