57

Анонимен

преди 5 години

Има една тайна която малко хора знаят! Хората си мислят че Бойко Борисов е бил обикновена мутра и после охранител на Тодор Живков. Това изобщо не е вярно!Борисов е бил дясната ръка на Живков който преценява че неговия син Владимир няма да може да поеме властта. Затова към края на 80-те години Живков предприема дйствия за СЪЗДАВАНЕТО и обучението на наследник който да поеме управлението след разпада на СССР. На практика Борисов е ученик на Живков и таен агент внедрен в политиката!

56

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е нито в ГЕРБ, нито в БСП или другите. Проблемът е външен, докато България е с тези съюзници - ЕС и НАТО няма значение кой ще управлава, защото всичко се контролира от вън. ЕС няма интерес да източна Европа да се развива и да има икономика. ЕС не говорят български, за тях славянин не идва от слово, а от slave, винаги ще ни презират и ще ни смятат за слуги, изобщо не им трябваме, нужна е територията им за да противодействат на Русия, а като са ни взели, поне да им слугуваме.

55

Обяснявам

преди 5 години

ГЕРБ няма алтернатива и това е факт който ще продължи да бъде истина още дълги години.В България има и умни хора но те по една или друга причина не могат или не искат да участват в политиката. Тоест бездействието и пасифизма на умните хора е един вид гласуване чрез което некадърниците получават властта. Българите се отказаха да се борят. Пасивни са и повечето от младите предпочитат да избят в чужбина. Явно нямат топки. Ако имаха отдавна партиите ГЕРБ, БСП, ДПС и др. нямаше да съществуват.

54

Не по темата

преди 5 години

На пишман "политиците" М айната им! Тръгват си през 2019 г! Но искам да споделя мнението си.За ТВ програмите.По уж Българските канали! Единствено Канал 1.Предава нещо в реално време.Това което е на площада в София.Хитър коз и ход ! -:) Купената турска БТВ. От кой ли не.С нейните турски сериали през годината! И нейният "Славчо" ! Който никой почти не го гледа през годината.Освен зомбираната му твърда "публика".Та му дали правото.Новогодишна "програма" да прави -:) По Нова тв Индиански ритми??

53

Василев

преди 5 години

Яжте, пийте и се веселете селяни прости!Гледайте да сте здрави и корави!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Патрик Грийвърс!ЦРУ!!!

52

Анонимен

преди 5 години

Българските-терорйсти,...Направиха, Джек- Ечемиченото- зърно,...От, уважилия-БНБ....г-н. Бойко Методиев Борйсов ...Новите -избори,...Ще- бъдат, днес,...Или-утре,...И, докторйте,...Ще- носят, отговорност....

51

Волдемор

преди 5 години

Авада кедавра за всички гербави през новата 2019та година!

50

Анонимен до 62

преди 5 години

Не знам как да те нарека но Българската конституция е променена през 2011 год. под натиска на камарата на американски и израелски "инвеститори" пристига Джеймс Пардю и да имат "удобен" бизнес ние променяме конституцията. Тогава Мирослав Найденов министър на земеделието и храните лично ходи до израел да им каже че сме наведени и могат да купуват. ГЕРБ са за тр..епане не знам какво ги чакаме.

49

Анонимен

преди 5 години

Долу Герб! Оставка!

48

Анонимен

преди 5 години

Еврейската сила подържаща Кремъл построи комунизма ,изби милиони,окради милиони за да построи комунизма който беше спазарен за 45 г трайност.Минаха годините на терора и договорите за владение свършиха,кремълските бандити и бандитите евреи над тях бяха длъжни да освободят завзетите територии,не можаха само да върнат вярата в бога която унищожиха

47

Росен!! Плевнев!!!

преди 5 години

Все повече българи копнеят да видят начело на нацията политика, великият и смел Росен Президентналиев.Този доказън мъжага не се побоя на минута да отстрани съпругите си зооложки които системно го изрогатирваха докато той като главнокомандващ вещо и себеотрицателно водеше нашите смели войски в боевете им с вътрешните и външни врагове на България, Европейската Уния и ООН, чрез което той доказа че заслужава уважение да бъде най-малко кмет на София или антикорупционен Командващ на Унията.

46

Русия ни ограбва

преди 5 години

Всяка година с 10млр. лева и се чудите Кой оряза пенсиите после

45

Василев

преди 5 години

До АнонименДоброто ти ще го създадеш, ти ще го родиш в твоята селска глава, ще го отгледаш и ще го дадеш на други хора!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Агент Маркъс Греъм!ЦРУ!!!

44

До 60

преди 5 години

Коя конституция четеш ти , руската или българската , защото в наща още пише , че само Българи могат да притежават земя.Виж Путин отдавна се продаде на еврейските си дружки и сега всеки четвърти руснак е мюсюлманин.

43

Василев

преди 5 години

Добър вечер селяни прости!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

42

Анонимен

преди 5 години

За 30 години америка ни разби като държава.Първо се справи с Българската армия, не без помоща на предатели и евреи. Разбиха ни икономиката като разпродадоха и праватизираха на безценица печеливши отрасли. Вмешателството на сащ в България продължава и до днес, накараха ни да си променим конституцията за да можем да продаваме Българска земя. Пристигна Джеймс Пардю и след това турски и еврейски фирми се юрнаха да изкупуват Българска земя. Никой няма да воюва с нас ще ни изкупят земята.ГЕРБ сатани.

41

Анонимен

преди 5 години

Жица брат да опъват дрегера и умната ракия кафе а на Витошка нее балтоматом

40

Анонимен

преди 5 години

Пускат кафетата и на района ракия

39

Анонимен

преди 5 години

Още не се е родило по добро за България от Бойко Борисов.Ако е така, България ще загине до десет години!

38

Анонимен

преди 5 години

Още не се е родило по добро за България от Бойко Борисов.