50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55"Доносничество" за престъпления има и в най-развитите демокрации

49

Анонимен

преди 5 години

До ????Т.е. да започнем да доносничим какво правят хората около нас? Ни ви ли стигна комунзма,*** прости?! Има си МВР и на него се обаждат хората с проблеми,а не ти да дебнеш и да си вреш носа в техните работи.

48

1

преди 5 години

да биеш този който ти е дал живот, е не са ли *** с ком. морал , повече от 80 %, алчни и прости диви балкански субекти

47

????

преди 5 години

Ами докато не почнем да сигнализираме за нередности, за побоища, кражби, корупция и всякакви нередности около нас през всекидневието си, определени хора ще се мислят за недосегаеми. Най-големият ни проблем е, че на маса, в соц. медии "се опълчваме", а когато трябва да опълчим на улицата, на работа . навеждаме глави!

46

Анонимен

преди 5 години

Да ли не е имало още две три жени и да са обсъждали истанбулската конвенция , както пенсионерските бонуси.!

45

Анонимен

преди 5 години

Един мой съсед, взе бухалка и изпотроши у дома си всичко, което успя да достигне.Такива млади, да не са ти в къщата.

44

Роб на влаЗта

преди 5 години

Е все пак са им оставили по едно око ...пък да не казват....може би е имало защо.

43

Присмехулник

преди 5 години

от кой квартал са трите над седемдесет годишни пребити пловдивчанки? питам за едно нпо.

42

Tikvinomitzin

преди 5 години

Те вече не останаха схеми за плешивите ни управници да лапнат нещо и до това опряха накрая. Избивайте си родителите с герберче в ръка, нали Цеци ?? За апартаментчета ??

41

Поп Игнатий

преди 5 години

Господ ги наказва заради тежки грехове. На Рождество стават чудеса. Всекиму според делата му. Амин.

40

герб

преди 5 години

Нова мода в пропагандата *** герб : всички новини , които са "неприятни" се обявяват за "фейк нюз" . По тоя начин, всичко е наред , ние сме стбаилни и охолни , дори преяждаме със суджук !Бананова република !

39

АНТИ

преди 5 години

Не сме ударили дъното !Засега само ги пребиват ...

38

Анонимен

преди 5 години

Егаси клик бейт-а, тоя ще е някой потомък на Никофор, ослепил всички бабички и оставил една да заведе другите до спешното, те пък не се оплакали...

37

Fck

преди 5 години

Една нация удря дъното в момента в ,който почнат младите да бият бащите и майките си за пари и имоти... Ударихме го дъното ама яката. Бог да ни е на помощ и с тия черните кво ще правим нз.

36

Анонимен

преди 5 години

До Горан 33Когато си възрастен лесно ставаш мишена на измамници. Умът не е толкоз бистър. Всички това ни чака или поне голямата част от нас. А това, което хвърлят често е предназначено точно за свои. И затова после възрастните изкарват инсулти, инфаркти, защото се "прахосали" това, което е кътано за своите. Преди години имаше баба от Северна България, която се самоуби след измама от роми от региона. Беше дала парите спечелени от сина й в чужбина.

35

ivailo

преди 5 години

Камелио, да си беше напрегнала малко пилешкия мозък, та да скалъпиш някоя "по-достоверна" лъжа...

34

Горан

преди 5 години

Освен, че са три, и са с еднакви травми - са и от различни семейства, доколкото изобщо се разбира от новината! Та, еднакви травми, различни жени, че и три!

33

Аспарухов потомък

преди 5 години

Поредната дивашка драма. .

32

обиден фейк

преди 5 години

Ако новината беше за една ослепена възрастна жена, бих повярвала. Обаче три? Да не са от Самуиловите воини и да сте сбъркали годината, пропагандатори на ИК?

31

Анонимен

преди 5 години

Вижте как е написана новината, измислена, скалъпена и сложена за кликове и коментари, успокойте се това е Фейк новина. Как така някой ще ослепи 3 бабички и те ще си мълчат, и какво 3 бабички живеят заедно, делят апартамент ли, моля ви четете с разбиране, вие само видяхте заглавието и айде на коментарите, лапнахте въдичката на Днеса, пропадналата медия.