27

да

преди 5 години

ти военнопрестъпниците от САЩ ще ги изкараш светци, бе:)))))"малките войни"никой не ги броял. .кажи го на милионите избити и умрели от глад благодарение на американската политика...голям дървен философ си щото ти е далеч !!!единствените, които си позволиха да използват атомно оръжие срещу хора !!!може да продължаваш да им целуваш зад.ника колкото искаш, но фактът, че американците са най-големите убийци и престъпници в историята на човечеството си остава факт !!!

26

Анонимен

преди 5 години

"Авангард" ....:)

25

Бай Петко

преди 5 години

Браво на Путин че назначи Тръмп за президент.Слава на Путин

24

Анонимен

преди 5 години

До 23Напротив твоите европейски интерсчиии Германия , Русия , Англия запалиха 2 войни.От както САЩ хвърли ядрената бомба и пое контрола над света ГОЛЯМА война не е имало. Тея малки локални войни за премахване на диктатории, не ги брои никой. САЩ накара света да работи и да внимава. След отеглянето си старите империи около нас ще се активират. Само гледай...някий ден ще се молиш да се върнат тези времена.

23

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново под слънцето! И децата вече си бършат дупетата с онези зелени хартийки! Саудитите вече не са тези които диктуват нещата. Хегемонията свърши, започва гмуркането!

22

Анонимен

преди 5 години

Предсказанията за оттеглянето на САЩ като полицай са направени преди много години. Лошото е че информацията след това , не е добра. Много държави, ще почнат да правят каквото искат в това число да нападат по-малките с цел увеличаване на територия. Но когато света НЕ оценя техните усилия нормално е да дойде този ден.

21

Анонимен

преди 5 години

Кандисаха и клекнаха най-сетне! Сега ще започнат бавно да си го измъкват! :)))))))

20

не знае къде е ...

преди 5 години

Ей за това се твърди ,че Путин предпочита Тръмп ,за руска намеса в изборите и др . такива---а това нейстово пазаруване на щатска военна техника щеше ли да го има ,ако щатите не бяха военния лидер на НАТО ,ако се прибере в щатите и никъде не се меси ,други мощни сили веднага ще се наместят и ще сформират нови сфери на влияние -продажби на оръжие ,нови войни нови смени на режими и политики.Талибани -малибани и всякъкви ще укрепнат и по -настоятелно ще му потропат на вратата--ще го видиме.

19

да

преди 5 години

за последните 70 години години няма война на планетата, зад организацията на която да не стои Америка !!! най-големите престъпници в историята на човечество били "полицай":)))))с такава "полиция" на човечеството престъпност не му трябва..ако Америка спре да разпалва войни по света. .за по-малко от половин век човешката раса сигурно ще забрави как се воюва:)

18

патриот

преди 5 години

До АзТАКА НАПУСНАА ВИЕТНАМ---О..АНИ ДО УШИ

17

Анонимен

преди 5 години

До истина еНе го слушай какво хортува, а внимавай какво прави! Обърни внимание на следния пасаж: Несправедливо е само ние, Съединените щати, да носим товара...Предполагам, че ще ни прехвърли значителна част от финансовата издръжка, а за себе си ще задържи политическото и военно ръководство. Той не предава позициите и претенциите за хегемония, а спасява Пиндостан от дефолт.

16

За сведение

преди 5 години

Световния полицай,отговаря,зареда на Земята!Човекът ви казва,че след като сте недоволни,оправяйте се сами!Още от преди Софокъл,всеки се бори за кокъл!

15

бунтар

преди 5 години

До АЗ А ДАНО И ОТ БЬЛГАРИЯ СЕ ИЗМЕТЕ ТОЗИ КОЛОНИЗАТОР

14

Анонимен

преди 5 години

И Тръмп е разбрал отдавна, че в днешно време е по добре да си мутра, отколкото полицай!

13

Реалист

преди 5 години

Тоест, махат се от страните където няма нефт или друго за грабене.Що не се махнат от Ирак вместо от Сирия? М? А?

12

Анонимен

преди 5 години

Радев ако е малко по хитър от Корнелия ще ги покани да се настанят тук с 300 самолета и 80 000 бойци! Какви 8 Ф 16 и мижава политика!?

11

Анонимен

преди 5 години

Бай Дончо предложил да се срещнат във военната база Айн ал Асад, но иракският премиер не бил съгласен. Там не може да бъде сигурен за здравето и живота си.

10

Victimized

преди 5 години

Прекалено добре звучи за да е откровена истина. Мога да се обзаложа, че става въпрос за преразпределяне на властта в световен мащаб.Силно подозирам, че следващата световна империя ще е Китайската.Изолационната политика на Тръмп, може да пооправи икономиката, но определено създава властови вакум. В ЕС стана общоприето да се противопоставят на политиката на САЩ, само защото зад нея стои Тръмп, но това е прекалено удобно.Очаква ни нов световен ред.....

9

Анонимен

преди 5 години

След като имаш,чужда база на територията си,какво пиштят!Нали е бил в базата,не извън нея!А Мехдито би ли гарантирал 100процента сигурност!

8

Зозо

преди 5 години

време е мръсният световен полицай да отиде където му е мястото - в кауша :))))))