17

богомолка

преди 16 години

Дай Боже Максим да си получи заслуженото и справедливостта да възтържествува!!!

16

Мари

преди 16 години

Аз пък съм само за Мануела. От все сърце и повелавам да оздравее колкото се може по-бързо. А Максим- каквото си е надробил да си го сърба.

15

Stelio

преди 16 години

Не съм съгласен абсолютно с вас номер 9 е прав това което са постиганали са си го заслужили и да станеш световен шампион от името на българия не е малко още по малко вие 2та сте ги направили звезди ако сте спортни инвалиди (каквито явно сте) мнението ви е разбираемо иначе не оправдавам максим сега заслужава да полежи в затвора да мй дойде акъла жалко че така се слага край на кариерата и на албена без изобщо да има някаква вина...

14

Гал

преди 16 години

Дано да се оправи момичето, молим се за това!Максим ние сме с теб!

13

Поли

преди 16 години

Дай Боже да се възстанови напълно Мануела!Дай Боже На Максим сили да успокои съвестта си!Дай Боже на хората ум и разум та най-после да спре безумната война по пътищата!

12

donka

преди 16 години

Дано се оправи момичето. Жалкото е, че и обърнаха повече внимание, защото колата им бе блъсната от популярен човек, ако беше от някого, който не е известен на никого вече щяхме да сме я забравили, а случая, вече нямаше да е известен на никого.

11

анонимен

преди 16 години

Да.Типично и не за учудване,че никой доктор и пресата ,не коментират,дали,горкото момиче ще се възтанови напално.Говори се,че Мануела,едва ли,ще баде напълно здрава.Защо се укрива тази информация,която е известна на доста лекари и обикновени хора!Но...нали не бива да забравяме,че живеем, в "наи-правовата" държава!

10

x

преди 16 години

А какво стана с разследването?

9

Тони

преди 16 години

Не съм съгласен с казано от Ми. Не мога да оправдая постъпката на Максим по никой начин - безотговорна, келешарска, но най-ужасното е че се стигна до отнемане на човешки живот. Все пак не може да обезличаваш това, което постигнаха. И ми е много интересно как точно ти пък си ги направил/а звезди ..не е много ясно, но както и да е... ситуацията не може да се опише обективно когато има загинал човек заради безотговорните действия на други.

8

Елисавета

преди 16 години

Вярвам, че ще се оправи.Молим се за нея.

7

Ми

преди 16 години

Дано се оправи момичето. Дано успее и психически да си стъпи на краката.Иначе съм съгласна с предишния пост - какво толкова им се радвахме, все ено заради техните титли растяха нашите заплати. А те двамата наистина май са със сменени роли. Ние ги направихме звезди, сега ние ги сваляме от пиедестала.

6

Тони

преди 16 години

Най-*** е, че като се събуди момичето първото нещо, което ще научи е, че приятелят и загинал, а да не говорим, че на нея ще и трябват години да се утърси от преживяното. А това, което Максим стори е много ужасно, защотото колкото и много да си направил за една държава, когато се помислиш за по-различен и специален белята става.. Яд ме е, че известните и допринеслите в България не знаят как да дават пример на по-младите...Нека всичко се оправи и момичето да възстанови живота си!

5

yana

преди 16 години

az nikoga ne sum go haresvala toq gei mazen i ne znam za6to vsi4ki tolkova im se kefeha na tiq dvamata.to ne moje da razbere6 koi e muja koi jenata v tqhnata vruzka.sigorno vruzkata im e da si pravqt manikura edin na drug.nqma zna4enie ama toq ina4e e ot kampaniqta ne karai pil.abe nema da se opraim bg rabota

4

Sapiens

преди 16 години

Дано се оправи Мануела. Аз се питам с какви очи ще я гледа Ставински и какво ще и каже?!?

3

bg-fen

преди 16 години

S neja sme vsi4ki! Dano ozdravee po-burzo!

2

Ели

преди 16 години

Дано всичко да завърши добре!

1

Bonita

преди 16 години

Стискам палци да се възстанови момичето!