31

???

преди 5 години

КАТ хванали 13 хиляди каращи пияни, а други 130 милиона случая на карали пияни КАТ в същото време не са хванали. Това за хвалба ли е?

30

До 32 АБВ

преди 5 години

Точно така ... в Гърция е както казваш - за най-малкото нарушение, глобата започва от 100 хиляди евро.

29

Истината

преди 5 години

Истината е, че наказанията по Закона за движение по пътищата са несъразмерно високи спрямо останалите наказания в другите закони. Истината е, че свръхвисоките наказания, вкл. и глоби, никога и никъде по света не са спряли нарушителите, а в България 80-те процента са убедени, че само огромните наказания като се запишат в закона ще спрат нарушителите. Е, 28 години наказанията се вдигат, а нарушенията се увеличават, но явно ще трябват още 100 години, за да може 80% да проумеят, че така не става.

28

Анонимен

преди 5 години

Доказваме, че сме пропаднала нация

27

АБВ

преди 5 години

До Анонимен 31Даааааа, виждам, че разсъждаваш изключително логично! Но защо смяташ, че наказанията трябва да се намалят само 10-на пъти? Нека да станат по 1 лв. за независимо какво нарушение и по този начин КАТ ще заработят още по-добре а джигитите ще престанат да са джигити! Но се сещам за такива, които са решили да се поразтъпчат в Гърция например. Много примерно си карат колите! Да не би да е защото гръцките полицаи ще им вземат глоба, колкото им струва колата? Ама си "много малко умен"

26

Анонимен

преди 5 години

КАТ си имат план за глобите и си го изпълняват, най-често с добре познатите хранилки за глоби на КАТ. По-ввисоки глоби, означава КАТ да работи още по-малко. Сега КАТ санкционира за едно на над 100 хиляди нарушения, а ако се вдигнат двойно глобите, както искат някакви без много ум, КАТ ще санкционира за едно на над 200 хиляди нарушения и пак ще си изпълни плана за глобите. Много по-добре е наказанията да се намалят 10 или 20 пъти и КАТ поне малко да поработи.

25

Анонимен

преди 5 години

Тези числа за пореден път показват, че КАТ не работи.

24

Панко

преди 5 години

Намирам за супер малоумно това, че ако съм пил преди 1 седмица и ме спрат и ми направят тест, ще излезе положителен. Определено не съм под влиянието на алкохола, но ще бъда съден и книжката ще ми бъде отнета...

23

Анонимен

преди 5 години

Ами, държавата доказва че няма сериозни наказания, и че криминалните са по ценни от спазващите закона нормални граждани. Сиреч няма лигитимност и се двйства про форма.

22

Анонимен

преди 5 години

Доказваме, че сме пропаднала нация плод на руската ***.

21

Анонимен

преди 5 години

Доказваме,че властта е лабава и не може да се справи с пияните и дрогирани джигити на пътя.Я вижте гърците как процедират и колко българи там са отнесли слени глоби и за най-малкото провинение.Ама ние нали сме "толерантни",затова се избиват по пътищата и това няма край.

20

...

преди 5 години

всички затворници трябва да полагат обществено полезен труд. Вместо по цял ден да лежат и да се чудят каква глупост да направят да ги изпращат да строят 3токласни пътища и общински сгради. сега са като на хотел, че и отпуска имат, да се разходят из града че зад решетките им е скучно...

19

Тиквата

преди 5 години

До коментар 16Първо че към 31. 12 . 2017 година , официалната статистика е че сме 5 181 775 второ какво ме засяга САЩ, и трето утре твойте деца ще са на пътя. Така че си стой в дупката и се моли някой от процента да не ги среща.

18

Анонимен

преди 5 години

Един каза - чипа, друг - че матреала бил калпав. Кое си е, си е.

17

Бони

преди 5 години

По 4 на вечер за цяла БГ е нищо.за един квартал е много ,ама за цяла бг не е нищо.

16

Пародийко

преди 5 години

Народ, дето пие и кара, далеч не стига!

15

Анонимен

преди 5 години

Ами с това доказваме, че не обичаме да спазваме нищо. За нашенеца не съществуват правила и закони. Това доказваме. Тоест - общество без елементарна дисциплина.

14

Анонимен

преди 5 години

До 23 ХахахахаАбе гюн сурат Първо сме 7.1 милиона ,второ САЩ са 315 милиона Трето затова се изчислява като процент от глава от населението ..боже гати елементарника Молят отиди на работата си за 500 лв

13

българин

преди 5 години

До Анонимен 21-САЩ са близо 325 милиона срещу нашите 6 милиона,за това правиш ли си сметката??

12

Анонимен

преди 5 години

От 211.5 милиона американци годишно са арестувани за каране в нетрезво състояние