55

babaqga

преди 5 години

Другаря е четвъртит има няма три шопара И сега ще поучава помашките народи със чудовището бедност, като не може да си скрие даже подривните милиционерски "групи" пълен фарс е!

54

,.,.,.

преди 5 години

Разбрахме, че другарката Любомира Ганчева е зам.председател на АБВ.Не разбрахме по-важното,какво образование има ,какво работи,какви данъци плаща,колко деца е родила за да бори демографската криза.

53

Анонимен

преди 5 години

Бедни са работонаемателите, не могат да плащат много. Ужасяват се от заплата 560 лева. Ужас и инквизиция за бизнеса. Моля, отменете я по молба на Велюв и Другия ***.

52

Анонимен

преди 5 години

Българите вече си свикнаха с бедноста така че не ни обиждаите вие сте бедни

51

Анонимен

преди 5 години

До driver84% от хората не са по МОЛ-ве и зимна почивка. Обаче троловете по партийна заръка генерализирате, че всички са задръстили курортите, МОЛ-те и магистралите.И тая мантра за Виденов се изтърка. Виденовата зима беше няколко месеца. Вашата зима продължава 10 год. На фона на всеобщата бедност си раздавате бонуси помежду си. А пред медиите разигравате сценария за загриженост към пенсионерите, бездомните и инвалидите.

50

Истина

преди 5 години

партиите са отживелица и бяха подходящи за 20 век. в 21 век нямаме нужда от партии, а всеки който е достатъчно образован да взема решенията сам и да носи отговорността си за грешните. За останалите .... те ще трябва да се образоват ако искат да им се чува гласа.

49

Помня

преди 5 години

Най богати бяхме при Виденов.Почти всички бяхме милионери. Ех , минало незабравимо.!

48

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

До Айде по сериозно* Нареча се пир по време на чума.Това явление, на което се превръщате в трубадур е израз на няколко неща.Израз на безизходица, без перспективност,безизходица и отчаяние.Има и друга страна поне за част от тях,лумпенизация и желание за презентабълност.Няма как човек да е щастлив сред нещастен народ

47

driver

преди 5 години

Е лошо ли си живеете -блокирахти от коли по празниците магистралите,моловете препълнени, всички места по празниците са резервирани ,а ревете ,като вдовици за *** ,щото не сте преживели бедност а само лянкати заучени фрази!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Фрапираща комунистическа простотия!

45

Анонимен

преди 5 години

тая ще бори демографската криза с по-високи пенсии... айде чао

44

Жоро

преди 5 години

Сития на гладния не верва

43

Анонимен

преди 5 години

да - понеже миналата година бяхме много богати :D :D :D

42

Гадняр

преди 5 години

"Фрапираща бедност" обяви другарката и намести очилата си за 400 лв.

41

Анонимен

преди 5 години

Всеки народ си заслужава съдбата която си е избрал. Бойко е прав за матриала.

40

BB

преди 5 години

До Айде по сериозноКазва 40% г-ко и е абсалютно права

39

Анонимен

преди 5 години

Пълни с изпаднали чужденци. Тичат на евтин ол инклузив.

38

Айде по сериозно

преди 5 години

Заведенията пълни , курортите пълни , моловете пълни ????? За каква бедност говорим? Бедност беше когато имахме пари , но нямаше какво да си купим с тях.

37

Waffen SS

преди 5 години

"Тя акцентира върху данни на Евростат, според които 40% от хората у нас (2,7 млн. души) са бедни. Ганчева настоя, че минималната работна заплата се доближава до линията на бедността, а минималната пенсия за догодина е под линията на бедността."Това е част от неолибералната евро-гейска мантра,която в най-кратък вид гласи."Имаш ли пари ,живееш и се лекуваш, нямаш ли ,поемаш мъчително към един по -съвършент свят"

36

те го направиха

преди 5 години

До BG СМЕШКИБКП-комунистите ни научиха на мързел и само да изпълняваме!Освободиха ни от свободата! През турско е било по-добре!