6

Дедоти

преди 5 години

За *** няма значение какъв е празника, отбелязва го с плюскане като за последно; после що се чувствал съсипан физически и психически. А сега е подложен и на допълнителен натиск да харчи за подаръци - рекламната истерия надминава всякакви разумни граници. Търбух пълен, душа и портмоне празни. Следват обяснения как после трябва да си починем, и как да се разтоварим от препиване, преяждане и мъката, че празниците са минали, а ти не си се почуствал гот като онез от рекламите.

5

Анонимен

преди 5 години

"Абсолютно задължително след празниците е да подходим леко лежерно, да уведомим ръководството, че сме разсеяни." - ами то да вземат направо да затворят всички фирми, докато им мине на хората разсейването; що за простотия?!

4

дедо

преди 5 години

Депресията и капитализма вървят ръка за ръка. Как да си щастлив ,ако всичко за което мислиш,мечтаеш и сънуваш са парите? Богатите братя Хамериканци са на хапове 80% от хората,може би е от щастие доволство?

3

Анонимен

преди 5 години

"Психолог: Не се стресирайте и депресирайте по празниците"Поредната глупост от български психолог все едно човек е в състояние да контролира стреса и депресията! Кой ви дава дипломите на вас българските психолози та да дрънкате глупости и да заблуждавате не малко побъркалия се български народ.

2

123

преди 5 години

Махнете ГЕРБ от власт и хората ще са по-спокойни.

1

Анонимен

преди 5 години

Аман от съветници!