17

Анонимен

преди 5 години

Кой е беден? Българите ли? Не съвсем. Дойдат празници-всичко се инася за чужбина, Пазаруване - за милиони. Вижте по големите вериги какво става... Дигнеш глава към блоковете-всички с модерни дограми... Поръчваш си лаптоп или друга техника от нета-няма. Изчерпано. Бабите се надпревареат кой поврче стотачки да даде на измамниците. И това ако е бедност...

16

Анонимен

преди 5 години

До x 17Абсолютно си прав колега по писане. Неграмотните , пияниците , некадърните и щатните партийни , профсъюзни и комсомолски работници бяха доволни и щастливи от социалистическия строй на Тодор Живков , защото получаваха високи заплати без да работят. Те и сега нищо не работят , ама и нищо не получават.

15

x

преди 5 години

В днешна България всеки работлив и предприемчив човек,намира своята реализация.Само за Коледата над 300 хиляди българи заминаха на екскурзии по чужбина.Цял месец магазините пращяха по шевовете от купувачи,моловете бяха пълни до откат.Славчо си реве за онези времена,когато една тясна прослойка "творци" беше дундуркана и глезена от власт имащите за да възвеличава ролята на партията и лично на др.живков,а всички останали бачкахме за жълти стотинки и се редяхме по безкрайни опашки за кило банани

14

saki

преди 5 години

Казва си болката човечеца, толкова си може. Но какъв фактор е той ? Какъв поглед има върху големите неща , от малкия си беден апартамент. Не е ходил по света, на различни места, не е управлявал голям бизнес, не е поемал рискове, не се среща с големите и влиятелни хора като равен Как тогава дава мнения , след като няма никакъв опит.

13

Анонимен

преди 5 години

Това е нашето общество. Славчо Пеев е бивш доносник на ДС , а сега е морален ментор . Ето с такива хора искаме да вървим напред. Е няма как да стане .

12

До 10

преди 5 години

От твоето писание има само един извод...щом никъде няма демокрация,ние народът нищо не можем да променим следователно да гласуваме винаги за Боко Тиквата. Историята на света отхвърля твоята удобна за управляващите теза.С други думи ти си роб,а не този който иска да променим нещата.

11

Анонимен

преди 5 години

Тоя никога не е бил артист а само под лога на властимащите.

10

Петров

преди 5 години

Странно решение - на Коледа да слушаме партийния секретар на Сатиричния театър, др. Пеев.

9

65

преди 5 години

Не коментирам филма ,а играта на Пеев.На театър ходя на 2-3,месеца.Ама питам ,къде беше той и защо коментира какво ние трябва да направим.

8

Антибоко

преди 5 години

Съгласен,но имам и уточнения...1. Управляващата клептокрация в Б Г не са политици ,а шайка безскрупулни крадци.2.БГ народът,дали защото е мазохистично настроен или защото е изключително *** и обезверен гласува за тях. 3.Трябва да се гласува за да има промяна. 4.Гласувайте за Демократична България.

7

Цецо Ухото

преди 5 години

Чувам ви!

6

дърт

преди 5 години

Те (политиците) и себе си не чуват когато дават обещания и ни обясняват колко добре живеем!

5

Анонимен

преди 5 години

Висока чуваемост имаше по времето на Андрей Луканов, Жан Виденов, Сергей Станишеф. Но най-висока беше при Орешарски. Само с времето не познаваше, хората го плюеха, той си мислеше че вали дъжд. А, и не можа да чуе кой предложи Пеевски.

4

Анонимен

преди 5 години

До истина еТе бил ли си в Африка за да ми обясняваш как живеят в африканските страни? Май по-далече от клубчето на БСП не си стигал

3

Помня

преди 5 години

До истина е 3 При соца нямаше лъжи , кражби и корупция / уж де../ и пак бяхме най бедни. Да си спомним "истината" за Чернобил,посвеместните кражби на дребно от предприятията и рушветите да се добереш до желана стока.Защо се наложи да се оцветява държавния бензин , а де ?

2

65

преди 5 години

Един слаб актьор за мен.В ,,Матриархат имаше теи изречения и толкоз.А когато актьорите у нас страдаха и се пропиваха от мъка ,че култураа загива и то безвъзвратно,ти Славчо къде беше?В Гърция. Още помна изказването ти за живота ти там.Айде млъкни

1

истина е

преди 5 години

Срамно е ,че сме в ЕС. , защото живеем по зле и от африканските страни ,защото лъжата ,кражбите ,корупцията е начин на живот на управляващите !!