12

Анонимен

преди 5 години

Ислямска държава в Западна Европа са като политиците в България. За всичко са виновни те.

11

До Додо

преди 5 години

Изборът да си ограничен провинциалист си е твой! Изборът да си предубеден невежа също! Пътувал съм много и по тази причина познавам много мюсюлмани! Нито един от тях не е радикален ислямист и убиец. Ти погледни себе си първо, какъв слабоумен фанатик си! Като някаква глутница освирепели улични песове си ти, и подобните ти ганьовистанци. Само дето и да лаете и виете не можете истински. Това драскане по форумите си е чисто мишкуване. Ходи на улицата да изразиш позиция!

10

Анонимен

преди 5 години

назначавате ги на работа по летища.гари.жп.превози .а не знаете каква змия отглеждате в пазвата си..но брюкселските бюрократи не стават в 5.00 да хванат влака за работа и не ги интересуват проблемите на данъкоплатците.

9

До шматка

преди 5 години

Творческо разнообразие...

8

Евроатланик

преди 5 години

Е сакън,това е битов инцидент,полицаите дето намерили това знаме незабавно уволнение

7

Петър димков

преди 5 години

Тези наистина са били инженери

6

Додо

преди 5 години

Сега, слушайте внимателно! Само да сте си помислили, да не говорим, пък да сте го казали, че Исляма и Ислямска Държава имат каквото и да било общо, веднага ще бъдете обявени за расисти, терористи, съдисти, хомофоби, фенове на Путин и...задължителното - ислямофоби (каквото и да означава това)! Запомнете и повтаряйте като верните комсомолци на Меркел - Исляма е Религията на Мира и Любовта, която няма нищо общо с тероризма, а мюсюлманите са кротки хора, които се молят по цял ден! Иншалла братя!

5

Анонимен

преди 5 години

Кога светлокосите високи младежи ще турят ред в Германия? След това и в България?Защото ако не знаете,нашите вечни съюзници са германците.

4

Анонимен

преди 5 години

ИД и Алкайда други виновни няма, някой да вижда?

3

Мда

преди 5 години

"На мястото е открито приспособление с куки"Какъв тероризъм,к'ви 5 лева?Имало е "бране" на жица и толкоз!Ама май е излязла непродаваема,та са се отказали братчедите.Иначе тия по идеологии не си падат и джихадизмът им е според парата-спрат ли я от С.Арабия и хвърлят бурките,бръснат брадите.

2

House M.D.

преди 5 години

Отново въпросителен знак след твърдение!

1

Анонимен

преди 5 години

Госпожо- канцлерша ...Ако- не- вземете, мерки,...Ще- пледирам, за- ваша- невменяемост,..И, 100 000 Броено- число, посредни- лица..