6

JJIvanov geolog

преди 5 години

Експерти вкл от САЩ и Япония да прослушат записи на всичко часове до цунамито..Мои проучвания дадоха данни за бойни кораби на тн"Мародери"исключително жестоки врагове държани в блок..при резки проблеми вкл земетресения и вулканични изригвания с е опитват д а включат техни основни двигатели които предизвикват вълни ..

5

Анонимен

преди 5 години

Еваларката. Още им събираме пари за да се възстановят от онова цунами през 2001-ва, то след него удариха още 17 цунамита, а сега за това трябва да събираме... мухахахахахаСъбирайте братя, дарявайте! За Индонезия, дето не ни знаят къде сме на картата и тъпо но упорито строят по бреговете, защото има кой да им праща! Пращайте пак да построят на бреговете, следващото цунами пак да го срине, пак да пращате! Ехааааааа, кефффффф!!!

4

Анонимен

преди 5 години

До 2Абее колко са толерантни в Индонезия към християните незнам, ама има доста случаи на нетолерантност в най голямата мюслимантска страна. Следващият път като отиваш на гурбет, не ходи при лошите американци или англичани, а директно при индонезите.

3

Анонимен

преди 5 години

Там освен иНдусите........

2

Анонимен

преди 5 години

Смляха ги тези бедствия!В Индонезия не са само мюсулмани,а и са толерантни и към други религии.Там освен идусите,живеят и европейци,китайци и други националности,феноменална и невероятна красота е природата на Индонезия,жалко!

1

Анонимен

преди 5 години

При толкова много милионно население, тези бройки са нищо. Такъв е региона - земетръсен. Японците какво да кажат, като те имат и развита инфраструктура?