51

Отговор

преди 5 години

До АНТИ 58 Е , имахме и държавник Костов , но го отхвърлихме ,защото Царя щял да ни управи по бързо. Е , сега духаме супата.

50

Така е

преди 5 години

Капитализма е проста саморегулираща се система. По трудно е да накараш парите да идват при теб. Успееш ли , живееш като бял човек. Не успееш ли живееш във вечен недоимак , като при соца.

49

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 48 Даваш ли си сметка каква огромна глупост си написал ?Да ни сравняваш със СК е лудост.Как може да ти харесва концлагер с ядрени ракети? Човеко , мирогледа ти е тотално сбъркан.

48

Чирков

преди 5 години

Пич, няма ка да си отвориш сам сърцето! Трябва ти професионална помощ и добра клинична пътека, покриваща и затварянето му накрая на цялата операция.

47

истината боли

преди 5 години

Моля?! Нали само преди броени дни ви гласуваха субсидия от 44 000 000, да 44 милиона лева, от парите на данъкоплатците - нечувано и анти-конституционно, защото това е намеса на държавата в религиите - вече като при комунизъм дължавата чрез субсидии избира печелившите и губещите. Та какво правите с тези парички или защо да не източиме стадото още - винаги може Ролекс и Линкълн! Братя и Сестри, не се лъжете - крадат Ви!! Не се свенят и от Коледа!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Да бъдем добри и милостиви през целия ни живот.Да помагаме на хора попаднали в беда. ПРОСТО ДА БЪДЕМ ДОБРИ ХОРА.

45

Анонимен

преди 5 години

до 60Ревем с кървави сълзи, щото вие скачахте по площадите, ЗА --СДС !А изборите сега - ясно как ги печелят !

44

Гуси

преди 5 години

Да се хванем за палците и да отворим д-та, сестри. Да отворим и широки джобове, че днес ни е жътва. Амиин!

43

АНТИ

преди 5 години

Борисов не управлява, той командва България, като бащиния.Управляват политиците, НЕ партийци, като Бойковистите.Ако имахме държавник, щяхме да сме по-уредена страна !

42

Анонимен

преди 5 години

До БауИ да охкаш, и да не охкаш - все тая. Това няма да ти помогне да си оправиш живота.

41

Анонимен

преди 5 години

"Религиозните са тези, които не искат да си го уредят сами "Браво! Както отговорил поетът Иван Бездомний на въпросът " кто же управляет жизнью человеческой и всем вообще распорядком на земле?" - Сам человек и управляет, поспешил сердито ответить Бездомный.Та и ти така...

40

Бог е любов!

преди 5 години

Честито РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! Бъдете здрави,щастливи и се обичайте. Да не обръщаме внимание на атеисти, които искат да ни обиждат.Имало ги е и ще ги има и през комунизма и сега за съжаление.Човек трябва да носи вярата в себе си. Съгласна съм,че много от поповете са уж вярващи,но има кой да ги съди.Има и свястни свещенници,които служат на Бога..За тях не мога да кажа нищо лошо,но има и покварени попове.

39

Бау

преди 5 години

Ох, спирам ... хем религиозен хем гупав .. Нямам сили.

38

Бау

преди 5 години

До 47Защо по деволите реши, че не ми е уреден живота ? :D Религиозните са тези, които не искат да си го уредят сами ами чакат господ да им помогне. Еми ... няма да им помогне.

37

Калифер до Бау

преди 5 години

Не, Ботев не е вярвал, или поне на смешниците в черни рокли. Това изразява със стихотворението "Моята молитва". А религиозните ги остави, те са научени да не мислят, само да вярват в небивалици, писани в старите книжки.

36

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаСеверна Корея произвежда междуконтинентални балистични ракети, атомни централи, спътници и всичко необходимо за живот. САЩ се отнасят с респект към Северна Корея. Това не става с нисък стандарт на живот. А в България е мизерия, Бългрия и гвоздей не може да произведе, българите мият улиците и слугуват по целия свят и всички третират България и българите с презрение като хора втора ръка.

35

Ицо

преди 5 години

От педофилите на църквата

34

Анонимен

преди 5 години

До БауРелигията не разделя хората. А ако ти не можеш да уредиш живота си, не са ти виновни религиите. Впрочем светът е пълен с банални хора като теб, на които все нещо им влияе и не могат да уредят живота си - религията, комунистите, капиталистите, работодателите, така че не си никакво изключение, много сте.

33

Achr.

преди 5 години

Тука един цитира библия друг корана, да очакваме включване с тората и бхагават гита. (умишлено не поставям главни букви) Значи религиите все още постигат своето- да манипулират и видиотяват, да внушават небивалици, заплахи и чувство за вина (последното важи особено за тия от снимката).

32

Бау

преди 5 години

До 41Проблема е, че религията разделя хората. Мразят се, бият се и това влияе и на мен. Не мога да си мълча. Не е просто тихичка вяра у дома ...