8

спиш ли?

преди 5 години

До Анонимендраги/драга, ние затова се борихме за тая демокрация всеки да прави и говори каквото си ще!!!! Коя/кой си ти да бъдеш съдия на хората - Господ/Бог/ Яхве или АЛЛАх???? АМан от такива дето все критикуват другите!!! ТИ - какво си постигнал в твоя жалък ЖИВОТ? Жената и на 70 ако иска може да роди/осинови дете -всеки има право на личен живот и не виждам за нужно да критикуваш къде е спала 38 години. Поне е направила нещо градивно и ценно - създала е живот!!! А ти - драги/драга какво ????

7

Анонимен

преди 5 години

Да са живи, здрави и щастливи.

6

месара

преди 5 години

нека да е здраво и щастливо детенцето!!!

5

дедо Ташунко

преди 5 години

Пожелавам мир и любов, здраве и щастие на това българско семейство! Хора, нека поне днес да бъдем мили помежду си. Чета изказвания, които ме изумяват. Не бива така, мили братя и сестри. Честита Коледа на всички Ви

4

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Кажи си,че не ти се занимава да сменяш пелени,да не спиш по цели нощи,да не си развалиш фигурата.А не да плещиш глупости.Предците ни по време на турското робство да не са живеели по-добре.А пък и след Освобождението.Когато масово са били бедни хората и медицината е била на много ниско ниво.Всъщност такива като теб е по-добре да не се размножават.

3

Анонимен

преди 5 години

Децата са най-голямото богатство.Имаме две и догодина мислим за трето.

2

Анонимен

преди 5 години

Що бе какво толкова.Майка ми ме е родила на 46.По естествен път.Нямало е драма и усложнения.Е така като почнат-" до тая година ако не е родила еди кво си,..." А ако е родила на 10 години добре ли е?

1

Анонимен

преди 5 години

Разбирам желанието им да си имат дете, но къде е спала и на 38 г. се е сетила, че иска да е майка?