114

Анонимен

преди 5 години

Цацаров, пълна проверка на този човекоподобен!

113

Весели празници

преди 5 години

Ще дойде ден ще търсите Борисов под дърво и камък.Едно време плюехте бай Тошо сега Бойко.Българинът винаги и недоволен,неблагодарен и за това е беден.

112

АнонимеН

преди 5 години

САУДИТСКА АРАБИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ИСКА ДА КУПИ МНОГО ЗЕМЯ АКО ВЕЧЕ НЕ Я Е КУПИЛА В БЪЛГАРИЯ ЩЕЛИ ДА СЕ ПРЕХРАНВАТ ОТ НЕЯ!СЛЕД КАТО ТУРЦИЯ Е ЗЛЕ ФИНАНСОВО И НЕ НИ ИЗКУПУВА ЗЕМЯТА СЕГА Я ПРОДАВА НА ТЕЗИ НА БЕЗЦЕНИЦА! А РАЗЛИКАТА ЗА НЕГО!И ТОЗИ Е ПРЕИЗБРАН ЗА 3-ТИ ПЪТ!!! НЕ СМЕ НАРОД А СРАМ ЗА ЦЕЛИЯ ЕС!

111

Факт

преди 5 години

Верно че продадохме оръжие за милиарди на С.Арабия(предназначено за умерените,неумерени и ИД в Сирия) и оръжейната ни промишленост живна,но значи ли това,че трябва да пускаме чаршафите в България?Определено нямаме сили да ги изгоним после,като почнат да правят поразии!Търговия може,но обвързване-НЕ!

110

АнонимеН

преди 5 години

РАЗПРОДАВА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ НА АРАБИТЕ НА БЕЗЦЕНИЦА А ПО СМЕТКИТЕ МУ ПРЕВЕЖДАТ РАЗЛИКАТА !!!ЗА ТОВА Е ДОШЪЛ ОНЯ! А НАШИЯ ПРЕСТЪПНИК СЛЕД КАТО НИ РАЗОРИ ФИНАНСОВО СЕГА НИ И РАЗПРОДАВА!

109

Алекс

преди 5 години

Бойче, пуснаха ли ти записите на Кашоги?

108

Анонимен

преди 5 години

Какво ще купуваш от там-пясък за прехвалените магистрали?Или ще продаваш? Я кажи КАКВО ще продаваш?????

107

Анонимен

преди 5 години

Няколко човека тук яко заработват по празниците. Пардон, в Русия празниците са след нова година. За тях си е работно време сега. Както каза и Трумп за арабите: "100млд долара са си 100млд долара." И баба Меркел в същия стил "Подкрепяме санкциите срещу Русия, но Северен Поток 2 е наш национален интерес." Това е. Е, нашият интерес пък е нашите оръжейни заводи да работят и се развиват. Затворихме блокове в Козлодуй, спряхме Южен Поток... Все да се правим на европейци. Будали!

106

Ха-ха

преди 5 години

Ако това са ни "перспективните партньори".....Как да ни опази Господ,като сами не се пазим!

105

1

преди 5 години

Защо да се хабиш на война, като можеш да си купиш управлението на една държава и да правиш с нея каквото си искаш напълно легално. Пусни на масата наркотици, безмозъчна масмедия, и ги нахъсвай един срещу друг с всевъзможни разделения. После си я изнасяй с чувалите докато ония се бият и мразят един друг. Вместо да се нервите на съседа, че шуми и хвърля опаковки по улицата, се замислете какво ще е като дойде Ахмед с религията си. Ще плачете за бай Иван после. СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

104

Ха-ха

преди 5 години

Както е тръгнало,тия ще отворят посолство в България и Баце лично ще им праща журналисти за приколване и разфасоване.....

103

Анонимен

преди 5 години

Баш на най-светлия празник ли покани тези араби бе,безвернико.Ти си падението на целия християнски свят/Няма нищо свято в теб,а се биеше в гърдите,че по-вярващ от теб няма.Толкова си низък и долен,че човек дори не може да те съжали.

102

Анонимен

преди 5 години

На Рождество Христово тоя ни докара *** да гледаме. Ало, едно време княз Тервел тия ги изхвърляше на парчета в Босфора, тоя им се кланя на убийците и на терористите им вика партьори! На теб, борисоф, може и да са партнери, ама на нас, честните Българи, не са. Запомни твои партнери, не наши. Не говори от наше име!

101

Анонимен

преди 5 години

Да пази Господ от перфектни партньори!

100

Анонимен

преди 5 години

Партньор, който изби стотици хиляди деца в Йемен и подкрепя по всякакъв начин световния тероризъм. Там убиват жените с камъни.Мюсюлманска държава, която не прие нито един мюсюлманин бежанец.

99

Анонимен

преди 5 години

Нашият вождЪ не въртеше ли саби с ония шейхове? Голям смях бе да го гледаш как се прави на циркаджия. Цял свят се гнуси от Саудитска Арабия заради геноцида в Йемен и убийството на журналиста Кашоги, дори Ердоган тиранина се възмути. Да са изтрили тая люпилня на терористи, ако не беше черното злато да заслепява човешката съвест. А колко саудитски фондации залъгват шведското население в България. Обаче нашият *** вика, че Саудитска Арабия била добър партньор. Сапри са малко, бе, поне днес!

98

Ф.С.В.

преди 5 години

До Журналята -- може да не пишете пълното име на принца - за да не губим излишно вртеме -- карайте го по накратко -примерно БИН АЛАДИН или БИН АРАБИН И ТАКА ) ХАХАХАХАХАХА

97

гого

преди 5 години

Там бяха хванали едни калашници наскоро ама то това посещение няма нищо общо....

96

ай

преди 5 години

Що не му спретнаха саудите една екскурзийка в стил "Кашоги" на Прасчо от Банкя??? После цяла България щеше да им е благодарна - агнешко, сирьне, суджук = к'вото искатСериозно де, този *** как може такъв безбожник и безродник - на най-светлия християнски празник да се среща с доказани терористи и фанатици?

95

ALOOOOOO

преди 5 години

boko minetaaa nai jalkata i bezdu6na tvar