20

муспи

преди 5 години

Боко и Цецо обявиха 9 Април за неработен ден.

19

ПЕНКО

преди 5 години

КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ В ДЪРЖАВАТА НА СЕМИТИТЕ-ПИЛИГРИМО -ЦИОНИСТИ -АТАКУВАНИ /С ЦЕЛ ЛИКВИДИРАНЕ/ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И ЗАЩО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ГИ ИЗБИВАТ -СЛЕД КАТО ТЕ СА ГЕНИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО /И МОЯТ ЛЮБИМ ТВОРЕЦ САМЮЪЛ КЛЕМЪНС-МАРК ТВЕН / !??... ЗАРАДИ БАНКЕРСТВОТО ИМ И ОПИТА ИМ ЧРЕЗ НЕГО ДА ЗАРОБЯТ ДРУГИТЕ ХОРА И ДА СИ ОТМЪЩАВАТ ЗА ГОНЕНИЯТА И УБИВАНЕТО ИМ !?!?ПРИ ТЕЖКАТА ФИНАНСОВА КРИЗА СИ РАЗДАВАХА ПРЕМИИ В САЩ !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Взе да противоречи наПутин и хайде на избори .

17

Анонимен

преди 5 години

До ПрисмехулникАбе "умнико",аз дори не знам кой е този Сорос и защо всички са се юрнали срещу него,дали има някаква причина или просто в момента такава е модата?Казах,че сме Християни и не ме интересува,какво мислиш,Християнството е не само религия,но дълбока хилядолетна традиция на народа ми,религия която ни е спасила като държава.

16

муспи

преди 5 години

Франция шампион! Христос е демек евреин! Евреите са богоизбрани! - С какво можем да продължим? - Евреите преустановяват временно плащанията по експлоатацията на златното находище и американските военни бази, защото израел влиза в изборна година!

15

Присмехулник

преди 5 години

do 14: а как достигна до двата си плюса? а цензуре на сорос? предполагам без много изпитания.

14

Присмехулник

преди 5 години

да преброим единственият *** на сорос, който като джулията на ек - габриел се прави на мнозинство, чрез измами. цензурата на фейк нюз на габриел и ек е разкрита! еврейска е! продава всичко за 30 сребърника!

13

Анонимен

преди 5 години

До ПрисмехулникНе позна,Християни сме,затова се молим да няма страдание и война!

12

Анонимен

преди 5 години

За съжаление светът отива към войни ,които ще завършат с Трета Световна!Тръмп даде картбланш на Ердоган ,да окупира източна Сирия!Ердоган ще го изтълкува погрешно ,и догодина ще се опита да реши морските си спорове с Гърция чрез война! Ако това се случи,целия световен политически и икономически ред ,ще се разклати!

11

Присмехулник

преди 5 години

само на лицемерите им трябва израел - един ядрен, цирей-мехур върху кожата и на без това изроденото човечество. за цивилизация не може да става дума тук!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се, че след новите реалности Израел ще спре да съществува..

9

Присмехулник

преди 5 години

до 9: ако се молиш на яхве, гарантирам ти, че си на мега-загуба!

8

Анонимен

преди 5 години

Нещо става,нещо клокочи отдолу.И не само в Израел,а по света,явно се готви нещо.Да се молим да няма война,друго може и да се преживее някак си.

7

Анонимен

преди 5 години

И с избори и без Иран ви се залепи за гъъза след като отрочето ви ИД умря, а пък и чичко сам Ердоган го напъди....лоши времена за изкуствената терористична държава...

6

Присмехулник

преди 5 години

щели да се били провели избори. а да питаме за българската цензура и българските служби на "правосъдието": свободни ли ще са, щот' евреите не си падат много-много, да не кажа, че ни мразят... по свободните мнения и на тях се дължат всички диктатури в историята е, поне на хитлеризма.

5

Анонимен

преди 5 години

И израелците се стягат за нещо голямо.Всички около България се стягат и предприемат мерки за сигурност,дори променят скоростно закони.Бай *** пак мисли за бира и кюфтета.Министъра само бля-бля,ходи и разправя на ляво и надясно колко бил малък бюджета,а пък колко голяма ни била държавата,и как трябвало да се купуват скъпи самолети за нападение и превземане на чужди територии.Порно от всякъде.Попитайте го в какво състояние е ПВО-то на България,и отговорът ще е ,,..Ъъъъъъъ,..а ъъъъъъ мииииии ъ'

4

До 4

преди 5 години

Да се надяваме че не

3

Анонимен

преди 5 години

Нетаняху си отива. Това е съдбата на всеки захапал се с Ердоган. Примери много....

2

Анонимен

преди 5 години

В Турция има местни избори през през пролетта. В Израел парламентарни също напролет. Сега става ясно защо се плюят Ердоган и Нетаняху.

1

Любопитен

преди 5 години

След като ев.реите са супер хитри,кой кого лъже в Израел?Нетаняху сигурно е най-големия гявол...