11

СПомени

преди 5 години

през 1945 година благодарение на чукчите Съветския съюз разгроми обсебена от древни жестоки врагове Квантунска японска армия.НА бойна работна станция на военно терористичната мафия някъде около САтурн се докладва, че чукчите възнамеряват след масовите убииства в Европа ударно да разгромят японската армия следва уволнение на подслушващите човешките армии и ръководства

10

забранете дроновете

преди 5 години

Всеки дрон има мощни проследяващи спец раз терористични устройства.ползват се и от чужда вражеска цивилизация за проучване дъното на трропосферния океанУ нас Балкана реагира болезнено на всеки излетял дрон вероятно заради тежко терористични холограмни оръжия инсталирани вкл с камери в него.В Англия има активирани милиони древни аномалии вкл от Ситингборн към Лондон..Първи анализи на проведени теренни проучвания подават че с нови скенери инсталирани на нови автомобили са активирани останки о

9

Анонимен

преди 5 години

китайски дрон със сателитно насочване от руски спътник с наземни команди от чукча на северния полюс....

8

Или руските хакери

преди 5 години

пак ще е работа на отдавна разпуснатото КГБ!

7

Анонимен

преди 5 години

Путин лично ги е пуснал. Искаме санкции! Ха, ха!

6

ognyanz

преди 5 години

Сега очаквам някой да напише, че са ги управлявали руски агенти, и да им покаже снимката пред някоя витрина на магазин в Лондон.

5

Ха-ха

преди 5 години

Последно-имало ли е дронове или не?Тия съвсем изперкаха....

4

Анонимен

преди 5 години

Бас ловя че ще намерят отпечатъците на Путин върху дрона!

3

Анонимен

преди 5 години

"Полицията в британското графство Съсекс съобщи, че продължава разследването на дроновете, появили в близост до лондонското летище Гетуик, въпреки изявление на високопоставен следовател, че в крайна сметка може и въобще да не е имало безпилотни устройства, летящи над аерогарата, предаде Асошиейтед прес."Британската разследваща трагикомедия следва смело стъпките положени след случая Скрипал.

2

Анонимен

преди 5 години

Пак Путин ще е виновен

1

Анонимен

преди 5 години

От България се "вижда" отпичатъци на бежанец минал от изток на запад. Но дали е на православен, атеист или ислямист. Това ще кажат специалистите.