35

не се четеш

преди 5 години

До 777SSЩо не пишеш на кирилица бе!?

34

Потресаващо

преди 5 години

Този патрЕотарен евродепутат е олицетворение на нищонеправенето и безхаберието, но за сметка на това е с огромна заплата. Няма никаква полза за оглозгания от неговата партия и герберастите, народ.

33

1

преди 5 години

джамбаз,всичките се държите,за дръжката на доган,и ако се пуснете,никога ,няма да видите ,нито български,нито Европейски парламент.

32

Да де

преди 5 години

Джамбазки, Джамбазки, направихте ни за смях в Европа. Корупция, кражби, продажба на паспорти и гражданство. И всичко това, благодарение на бездарното ви управление заедно с ГЕРБ.

31

антикомунист

преди 5 години

Партията на агентите,обвинява партията на турските агенти....

30

Анонимен

преди 5 години

До ало,джамбазки 31Защо да мълчи? Той не е спрял да бълва злоба. Голямо говорене, голяма уста, голяма омраза... На "патриотите" силата ви е в омразата.

29

ало,джамбазки

преди 5 години

Това,което казваш,е вярно,но за една НОРМАЛНО функционираща държава!Къде в България виждаш нормалност!?Така че по-полека!А за ДПС сами сте си виновни-защо търпите тази етническа партия!?Но за това мълчиш,нали!?

28

Анонимен

преди 5 години

Само провали! И винаги виновен е друг- Орешарски, Станишев, Румен Радев, Нинова... Сега са виновни ДПС, щото извадили на показ поредната корупционна схема.Виновен е не, който върти далавери. Виновен е, който разкрие далаверата.Видяхме логиката на Джамбазки- да се прикрива корупцията!

27

Анонимен

преди 5 години

Аз вярвам 99,99%,че Каракачанов и Джамбазки от ВМРО не са замесени и не са знаели

26

Активист на БКП

преди 5 години

Да,бе ! Само че,парите са у Шкембо Воевода.

25

Анонимен

преди 5 години

427000 ЛЕВА В БАНКОВА КАСЕТА - ОТ ЗАКУСКИ ЛИ СА?

24

Анонимен

преди 5 години

Джамбазе, останаха ти четири месеца в европарламента и после оставаш само със спомените. Измамата наречена "Олединени патриоти" приключва!

23

Анонимен

преди 5 години

Ето затова не се харесват българските политици. Нямат чест. Не могат да признаят грешките си. Все друг им е виновен. Все се намират оправдания. Този много добре знае, какви са вършени във въпросната агенция, но продължава да си търси оправдания. Е заслужават ли такива хора да имат властови позиции? Да се правят умишлено някакви незаконни действия и после да се правиш на жертва. А и да твърдиш, че си достоен......

22

Шефа

преди 5 години

Тоя Джамбазина се прави на утрепан!Нали хванаха Вашия Шеф от Агенцията ,да продава , паспорти ли , удостоверения ли и т.н. няма никакво значение!Корумпираните патриоти , хайде дузпата!

21

Анонимен

преди 5 години

Не е важно, какво си говори Борисов с Кокинов и с Ало Ваньо, а кой направи записа!!!

20

Българин

преди 5 години

Джабазе не ни прави на улави и прости,във власта сте само за парите!И ти и Шкембе войвода без партийте ви сте никой в обществото,хора без нито един работен ден!С лансирането на идеята ,че ДПС за всичко са виновни затова гласуваите за патреотите не важи вече!

19

Анонимен

преди 5 години

Обясненията му са като онези, за Костинброд. "Не е важно, че вършим престъпления, а защо ги разкривате!!!"

18

Анонимен

преди 5 години

То и ДПС е за далавера с българските паспорти но само за ислямисти, затова и подкрепиха пакта за миграцията но в този сайт за това слугинажно мълчат.

17

българка

преди 5 години

ВЯРНО 100% ВСИ4КИ АЛБАНЦИ С КОИТО РАБОТЯ В 4УЖБИНА ИМАТ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ И ДУМА БЪЛГАРСКИ,,, А ОСТАНАЛИТЕ МИ ПРЕДЛАГАТ МНОГО ПАРИ АКО ИМАМ ВРЪЗКИ ДА ГИ УРЕДЯ ЗА БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ ,,, ЗАЩОТО ЗНАЯТ 4Е БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ СЕ КУПУВА С ПАРИ ИЛИ МНОГО ПАРИ ... КОЕТО Е МНОГО ЖАЛКО ЗАЩОТО Е ИСТИНА

16

Желязна логика

преди 5 години

Щом ни е разкрило ДПС, не се брои...