93

хахаах

преди 5 години

Пуснали са ги, за да освободят място за Бойко и Цецко. Бойко не можел в мъжкия затвор, че там много щели да го бият, а някои и да го ...онаковат. А Цецо не можел без Бойко, затова и той в женския искал. Щял да е мъж на Бойко, да не го закачат другите мъже.Ех, хубаво е човек да си помечтае по Коледа. А дано стане някой ден, скоро!

92

Анонимен

преди 5 години

Не им е за първи път да се облажат, откъде пари за *** да ги защитават по форумите и за тлъсти адвокати?

91

Анонимен

преди 5 години

До House M. D.Като вас от БСП ли дето предизвикахте три национални катастрофи за 26 години управление?

90

Анонимен

преди 5 години

"Така всички ще знаят че две абсолютно невинни жени бяха държани в арест с турска тоалетна за 70 000 евро които те не са пипали дори !"Имало е пипаж - отпечатъците им са по банкнотите. Муахахахаха... Или викаш - случайно са намерили 75 ил. евракис, които по съвпадение са си поискали в записан телефонен разговор и съвсем случайно са се озовали в колата, а те още по-случайно са решили да ги преброят - за кеф, преди да ги върнат в близкото РПУ...Требе си екстра ***, за да ги мислиш за невинни.

89

Анонимен

преди 5 години

Гербави ***, за тия жени е ясно че са НЕВИННИ дори само по това че на вас ви плащат за да ги плюете!-------Ако тези двете крадли бяха от ГЕРБ щяха ли да са невинни, отговори ми на въпроса?

88

БГ

преди 5 години

На всички *** е ясно, че са виновни, само на съда, дето трябва да ги осъди - не. Съдиите вън, троловете на тяхно място ха ха ха :))))

87

Гражданин

преди 5 години

Абе за тия двете е само хотел...Шератон ! Как са сбъркали хотела със затвора тц,тц,тц...?! Язък,язък -хич тъй бива ли?!На всичкото отгоре у затворо са се разбрали какво и пред ко го да хортуват и няма да се учудя ако се изкарат по-чисти и от седемтях рилски езера ха-ха-ха :)))

86

Володя Улянов

преди 5 години

Вие луди ли сте? Крали са като попове и сега ги жалите? Всички говорят за това че няма осъдени за злоупотреби и сега когато има вие ги съжалявате. Румъния вкара 30тина минидтри в затвора, барабар с министър-председателят, а вие жалите корумпирана кметица. Не и стига - трябва да изгние в затвора за назидание на тези които се мислят за безсмъртни!

85

Анонимен

преди 5 години

"Това дело е прецедент, сигурна е бившият зам.-кмет на "Младост""Прецедент е г*за ти. Познат го държат 3-та година в ареста във Франция, защото им се "сторил подозрително чакащ пред банка". Доказателствата: двама полицаи го видели да чака там 20 минути и му направили и снимка... Сега се очаква на 4-тата година да го "пуснат" и да го "обезщетят".

84

House M. D.

преди 5 години

В Америка самите герб щяха да са във федерален затвор, а не на власт :))))

83

Анонимен

преди 5 години

Цацата следи само каквото му се заповяда, иначе от преяждане жми по цял ден.

82

Анонимен

преди 5 години

При толкова безспорни доказателства в щатите щяха да са осъдени максимум на 10ия ден, а тук ги държат 8 месеца в ареста, че и отпуска ги пуснаха.

81

Анонимен

преди 5 години

abe hem kradat,ama kradat yako ,pak i nahalni i debeloochlivi.Ne se svarshiha tozi vid v BG

80

dtrumpp

преди 5 години

разплаках се...

79

Байфидан

преди 5 години

Вие какво очаквате в държава, чието управление предава националните интереси при всеки удобен случай? Тези са късметлийки, че някоя чер на друсалка не ги е убила случайно навръщане от рожден ден.

78

Анонимен

преди 5 години

До House M. D.Ти по-скоро виж снимките на Гинка с Нинова на Бузлуджа и тогава говори.

77

А+

преди 5 години

Не знам дамите вининовни ли са или са по поръчка ,но ако са виновни ,то какво мислят ,че затвора-ареста е хотел 4* ли ? Ако не са виновни и са по поръчка което се съмнявам ,то има Страсбург -нека си търсят правата там за невиноност ,а не заради условията!

76

House M. D.

преди 5 години

Винаги адмирирам дебелоочието на герб троловете, това е скъпо платено умение. Снимките на Гинка гушната от Боко още са в мрежата. Очаквам да кажете, че и ИД не беше учредена в Правец от МакКейн с домакин Боко. Хайде, кажете го :)))))

75

Анонимен

преди 5 години

До House M. D.То Гинка няма никаквва връзка с ГЕРБ, а по-скоро с БСП.

74

Паци

преди 5 години

Представям си щом при наличие на предостатъчно доказателство прокурорите им трябват седем месеца само да загреят, в един по-заплетен случай десет години дело ще е нещо нормално. Сега разбирате ли защо винаги ще сте трета ръка европейци?