38

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда на всички избори...

37

Анонимен

преди 5 години

Комунистическа *** и псевдоактьор.Харесват го някои хора, само защото тогава нямаше други актьори. На 90% всички се мазнеха на властта. Също като този от статията.

36

Анонимен

преди 5 години

Това обяснява неадекватното им поведение.

35

Анонимен

преди 5 години

Помня, че преди 9-ти, пардон, преди 10-ти, Ламбо беше зачислен на заплата в Карловските заводи или някъде там. Така ги купуваха тогава. Затова сега знае как да се усмихва, че учи и другите.

34

А стига бе!

преди 5 години

Другарят Ламбо освен че другарува с *** и с Десислав, вече вярвал и в Бог?! Сигурно е, че края на света наближава!

33

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До колегата от пост 31 / калеко Алеко/Колега аз съм си налял 1/ едно канче-медно/ хисарско мерло. Срам ме е да го напиша.Щото тук в Хисарлъка всите пият от един медникар от по 5 та до 10л.Те' тва си е. Можеш и 100мл. да отпиеш но от котилото./ съда/Иначе бая кристал съм изпочупил ,но кратуните са каласика в жанра.Няма как да оставиш празна- Кратуната. Който го направи ще го номинирам за Нобел.НО, все пак зависи от виното. Ако си е чародейно,няма как да я оставиш празна.!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Той не действа под диктата на БСП, нищо не прави под диктата под БСП", настоя актьорът.Как не ви е срам бе само лъжи, лъжи и пак лъжи от вашата партия. Още малко и Ламбо ще изкара че БСП действа под диктата на фуражката.

31

Калеко Алеко

преди 5 години

Бай Ламбо на колко чашки го е направил тоя литературен анализ ... ?!

30

Анонимен

преди 5 години

Нинова иска пари. Той взел да и дава акъл. Явно и тя едвам го изтърпява.Пък Радефф сакво да му каже ... само истерично се усмихва.

29

Анонимен

преди 5 години

Това правителство не е успешно. Успешни правителства бяха на Андрей Луканов, Жан Виденов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски........ Тука някой е много сбъркан, абе ти помниш ли кой раздаване куфарчетата, кой обезкърви България и съсипа промишлеността, а Орешарски беше служебен премиер, каквото не пипна това не по кака

28

Анонимен

преди 5 години

Всъщност му е казал да не говори, та да не си издава багажа.

27

Анонимен

преди 5 години

С тоя алцхаймер, най-вероятно говори за Жан Виденов. Жан беше умен и не си позволяваше да върти коремни и да се хили като варена царевица.

26

Анонимен

преди 5 години

Това правителство не е успешно. Успешни правителства бяха на Андрей Луканов, Жан Виденов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски.

25

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Ламбо Ламбо, и ти на стари години си плю на авторитета с тая политика.Преди да станеш политик,хората те обичаха и знаеха ,като българския Ален Делон.А сега си само един бесепар............

24

Анонимен

преди 5 години

Не било война между Радев и Борисов.Ами нормално.Не може лъв да воюва с ***. Даже през първия мандат беше голяма хлебар-ка. Сега е от дребните.

23

Валери

преди 5 години

Радефф да се усмихва?!?! Това ако го видя в този погребален агент, може и да му дам 1% одибрение.

22

Байфидан

преди 5 години

Тези момчета само сами си се хвалили. Ами не е вярно, ето и аз ги хваля, а ще има и други.

21

Бсп са гадове

преди 5 години

Този комунистически ... съвсем е изперкал. Борисов може и да ни е омръзнал, но пък БСП съвсем са ни неприятни.

20

Анонимен

преди 5 години

Този крепител на престъпната Партия няма ли вече да умира,за да си отиде в Ада по заслуги.Може пенсионерите още да го помнят,но името му ще бъде изтрито от историята на културата ни.Със сигурност и Национал-социалистите на Хитлер са си имали възпяващи ги любими артисти-симпатизанти.Те обаче са изтрити от а'налите на Германската история.Данаилов заслужава и ще бъде забравен за поука на всички артисти, колко далече трябва да стоят от практическата политика.*** куче, за да ни е по-светла Коледата

19

Анонимен

преди 5 години

Тази сутрин какво ми направи впечатление по БТВ . Интервю на живо с Иванчева , която се е родила невинна по всички въпроси. След това интервю със Стефан Данаилов , комунист от всякъде и много важен човек за телевизията. Явно нещо се случва без народа да знае , а то е , че БКП-БСП-ДПС готвят преврат в Държавата с единствената цел власт и пак власт , защото много са огладнели .