15

Скептик

преди 5 години

Точно кетъринга няма да спести кой знае какво. Да вземат да питат някой производител.

14

Анонимен

преди 5 години

И всичко друго се продава в стреч.

13

Анонимен

преди 5 години

А че 90% от храната , продуктите , дрехите е Полиетилен не е важно :))) Сламките голям проблем. Пълни глупости ...изглежда като търговска война . А че домакинствата изхвърлят милиарди химикали в моретата и океаните ...НЕ е проблем .

12

Горете ...

преди 5 години

...сламки,бъркалки,влажни кърпички и пластмасови шишета

11

Анонимен

преди 5 години

Да забранят пластмасовите шишета и пликчетата

10

сламка

преди 5 години

80 на 100 от *** е пластмаса, а от тези 80 на 100, сламките са 0.000001%Не съм против да ги спрат, но нищо няма да подобри, трябва да наблегнат на пластмасовите бутилки, а не на сламки и бъркалки.Пак много шум за нищо.Весели празници!

9

Анонимен

преди 5 години

80 на 100 от *** на земята са хората

8

Анонимен

преди 5 години

Сламката ви изглежда мъничка, нали? Колко му е? Една сламка? А я сега си я представете умножена по милиард. И пак. И пак. Опа! Какво стана? Сламката станала по-висока от Еверест. И бъркалките така. И влажните кърпички така. Сламката, това е илюстрация на съвременната ни лиготия. Смучем тия сламки, бъркаме с тия бъркалки... Какво ще правим без сламки, не знам. Сигурно ще измрем от жажда.

7

Limana

преди 5 години

Десетки хиляди стъклени бутилки за повторна употреба отиват в контейнерите за отпадъчно стъкло и стават неизползваеми защото в тях са бутнати сгънати сламки !

6

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е точно в дребните сламки и бъркалки, защото 100% от тях отиват в природата.

5

Анонимен

преди 5 години

Направо се чудя защо КИТАЙЦИТЕ още не са намерили начин да я ползват тая пластмаса от океана.

4

Стига сте ни...

преди 5 години

...занимавали с тези еко простотии. Пластмаси,станции за измерване на чистота на въздуха. Писна ми от вас. За 2 лв работа не сте свършили. Давайва в овчите глави

3

Анонимен

преди 5 години

Видяха сламката, не виждат гредата! Лицемери! Да се върнат стъклените шишета за вода, безалкохолни напитки и всичко, в което някога наливаха разни неща! да с забранят пластмасовите торбички! Разни големи пликове да струват петорно, колкото струват сега.Сламките за коктейли им виновни!

2

Наблюдател

преди 5 години

Колко е вярна поговорката "Хванаха се за сламката."

1

шматка

преди 5 години

ЕС се бори с парниковия ефект с пластмасата а на останалия свят хич не им дреме.Най големите замърсители с пластмаси са в Азия а от там ни дума ни вопъл....по въпроса.Тръмп каза е....съм ви газовете а ние ще затваряме въгледобивния сектор.Чудо политика