8

Анонимен

преди 5 години

Спрете да приказвате глупости. Това не са бедстващи кученца а ЛОВНИ КУЧЕТА натирени там от господарите си бракониери . Впрочем , тях наказаха ли ги за ловуването на защитени видове в забранена за лов зона ? Не че нещо, за един прЕател питам .

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен На една животинка в беда можеш да помогнеш, но на човек в ареста...нещата са доста по-сложни. По същество става дума за човещината и нормалността, които все по-рядко срещаме. Само се съсипваме.

6

Анонимен

преди 5 години

браво , хубава статия , нека има повече такива , няма значение дали е човек или животно , шажното че е помогнал , а относно кученцата , и аз имам кученце и мога да кажа че те могат да обичат повече от хората , тяхната преданост към стопанина е вечна

5

Анонимен

преди 5 години

Сладурки! Иде ми да ги намачкам.

4

Анонимен

преди 5 години

На мен ми се струва , че е жалко да се превъзнасят с темата за животните, като има в опасност хора без права, без свобода/ поробени от наредби, закони с " вързани" ръце но на социални помощи/. Бутнати в арест да чакат "постановления" .

3

Анонимен

преди 5 години

Красавици!

2

Анонимен

преди 5 години

Темите на 2018 в България-Пак нито един осъден за нищо ,източени еврофондове, корупция, далаверки, наши хора, шуробаджанащина, източени еврофондове , 2 млн. пенсионери, 1 млн. на телк, 1 млн. рома и бежанци, 1 млн. деца, 1 .4 млн. държавни чиновнице, безработни , затворници и др. , персонал на БНТ по-голям от сиенен, чудя се от къде се взимат пари дори за заплати. Съда трябва да се закрие и назначен международен такъв.

1

Анонимен

преди 5 години

Душички!