40

Zzlatka

преди 3 години

Ние сме българи от България. И имаме достатъчно. Има добри роми, както и добри българи, както и читави германци, евентуално. И какво от това ? По целия свят има всякакви - и добри и лоши, от хиляди години е така. Айде със здраве и бъдете умни.

39

Анонимен

преди 5 години

Даренията не се рекламират туй не е дарение а реклама

38

Анонимен

преди 5 години

Както всички други новини с примери за помагащи роми и тази скоро ще заглъхне и изчезне .

37

Анонимен

преди 5 години

Същите тези Роми имат клип в юутуб тръгнали да говорят за книжовен български език , когато ромите станат българи а какви ли стават тогава българите.............хахаха

36

не интегриран ром

преди 5 години

Келепира,всичко опира до,келепира

35

Анонимен

преди 5 години

Ромски магазин в Германия...................хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахпо мешно нещо няма от това , то си е за Господари на Ефира .........хахаха

34

БГ

преди 5 години

До АнонименБраво на тези хора нека да видят господата [българи.]че може да се помага стига да имаш желание. Чест им правя.-------------А от къде мислиш че идват всички тези социални помощи които получават братята ти роми ? От небето.... ? От банго ви Васил..... ?В голямата си част те са плащани от работещите господа българи дето сега сме щели да видим нещо . Вместо да отиват за нови училища , паркове, болници тези пари потъват в дълбокото ромско гърло . Да сме видели до сега уважение ?

33

Питанчев

преди 5 години

Абе, какво стана с ония роми , на които БЪЛГАРИН им беше купил къща , домашни животни , дал пари за дрехи и обувки ........... живи ли са ? Започнаха ли да работят както обещаха или вече са изплюскали всичко , къщата е в развалини и са се прибрали ПАК голи и боси в колибата от която човека се опита да ги измъкне . Когато тези дарения започнаха беше голям хит , невероятен пример как ромско семейство ще се изхранва с честен труд . После , след няколко дена ИХУ ... стана тихо .Явно , провал.

32

Анонимен

преди 5 години

Браво на тези хора нека да видят господата [българи.]че може да се помага стига да имаш желание. Чест им правя

31

Антон

преди 5 години

До ОпаИзвикай ги бе.

30

Опа

преди 5 години

В магазинчето до нас има кутия за дарения. DW защо не напишат статия за нея?

29

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле пропаганда, всички се били интегрирали в Германия? То бива лъжи, но това идва в повече. И все пак тези които работят, учат и спазват законите заслужават уважение, за жалост те не са много.

28

Николай

преди 5 години

DW,вие сте позор за България.

27

От Берлин

преди 5 години

ДВ са на и истина пропагант б а машина на евротолерастите.... Да горите в ада!

26

Анонимен

преди 5 години

ДАЙ БОГ ВСИЧКИ ....... ДА СЕ ПРЕСЕЛЯТ В ГЕРМАНИЯ

25

От Берлин

преди 5 години

До АнонименС детските нещо си в заблуждение.....!

24

Анонимен

преди 5 години

Който "ром" иска да живее като човек пътят му е към западна Европа.

23

Анонимен

преди 5 години

като гледам даренията който слагат в кутията са по 20 евро , не ми се струва че са забогатели , по 40 лв и тук всеки мове да ги даде , като ги знам наяите роми през лятото идват със скъпи коли взети под наем да покават колко са добре а нямат пари да се върнат след това, честно казано аз не познам нито един без значение ром ли е или не да е преуспял в чужбина , ако има такъв значи се занимава с дрога или подобни неща

22

Бау

преди 5 години

До ами сега!?Аз съм ЗА!

21

Анонимен

преди 5 години

бе, всичките роми да се изселят от БГ-то, на оставащите мрънкалници положението няма да се промени, защото се имат за тарикати и живеят като дембели в дембелхане!