43

шизофреник

преди 5 години

тоя Лалов е пълен шизофреник и дебел комплексар да ходи да се метне от някои мост да не се мучи прасето му с прасе

42

Гошо

преди 5 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ СЪДИЯ, КОЙТО ДОСЕГА НАДИГНА ГЛАС! Другите си мълчат, а немалко от тях вземат под масата. Спецсъдиите пък начело с председателя на АСНС покорно изпълняват каквото им нареди Гешев. Сетне ние ще плащаме своеволието и безнаказаността на прокурорите. Да си плащат те от техния фонд! Чухте ли това, господин премиер? Твоят Цецо и Д.Кирилов заедно с ПГ на ГЕРБ и ОИ водят тази антибългарска и античовешка политика!

41

Анонимен

преди 5 години

Уж се борят с корупцията. Пълна лъжа. Борят се за пари от фондации и фондове, защитават всеки корумпиран, който може да си позволи тяхната подкрепа и лобизъм. Струва скъпо.

40

Американ

преди 5 години

До Анонимен 40:Твоя сценарий обикновения кокошкар не засяга. Така че какво си се разревал? С мафията няма как да се разправиш, освен с нейните методи.

39

Анонимен

преди 5 години

Zezo e kato lukanov a boiko kato jivkov

38

ЧИТАТЕЛ

преди 5 години

До БабангидаНе че ГЕРБ са цвете, но ти какво предлагаш?Луканов, Борисов, онова недоразумение Ж.Виденов, Станишев, да изброявам ли още.Или онази партия, която щом дойде идва и фалита на страната, идва луда девалвация?Ей, българинът има най-късата памет в света!

37

Анонимен

преди 5 години

Те могат да те задържат една седмица и през това време --глад ,жажда,и постоянен разпит без сън до умопомръчение и признание на каквото ти кажат , а ако си по корав и работата е по-дебела и онова дето го ползват в Абу Гариб аква незнам си какво си .. и като си признаеш те казват че са те арестували предния ден.

36

Интересно

преди 5 години

Дали Мето,ще мисли така,ако няколко 15 год,ромлянчета ,хванат и изнасилят дъщеря му и му хвърлят бомба в двора?Законите,не могат да се харесат на всички,особено на хайдуците!

35

Анонимен

преди 5 години

Гербавата демокрация скоро ще надмине и по-мракобесните времена на комунизма! Очаквам скоро да се гласуват разстрели по преценка на Цвъко Бездомника!

34

Анонимен

преди 5 години

Дано задържат след време децата на всички гербави престъпници, съгласно този "закон"!Да видят от първо лице какво причиняват на хората.

33

Гербераст - комунист

преди 5 години

Тиквопитекът се изживява като някакъв персонаж от ранга на Пиночет и си мисли (ако има с какво), че е вечен. Тикво, дните ти са преброени. На теб и цялата банда, на която си началник. Лошото е, че всичките ти лакеи ще се преориентират към други партии и ще продължават да плюскат от народната трапеза.

32

Бабангида

преди 5 години

При ГЕРБ е така!Кражби, безхаберие, безсилие, беззаконие, шуробаджанащина и некадърност, са основните качества на ГЕРБ!Всички разбрахме вече какво е ГЕРБ! ГЕРБ е упадък! Заради тях ни се смее цял свят и не ни искат никъде. Срам и позор за България! Такъв "закон" може да бъде създаден само от престъпници!

31

Анонимен

преди 5 години

Цялото управление на шайката е мракобесно и ненормално. Президентът им сложи съвсем правилно вето да не се излага държавата с такъв закон, че е срам и позор. Тия *** понеже ветото е т президента го отхвърлиха.България прилича все-повече на една лудница, където бесните луди се ги отвързали и не могат да ги хванат.

30

Анонимен

преди 5 години

Гроб-рекетьорската хунта, организирана престъпна група за ограбване на народа!

29

Анонимен

преди 5 години

При ГРОБ е така.Свиквайте.

28

Анонимен

преди 5 години

Червените бандити,които ограбиха трудът на поколения българи,задържане без уведомяване по месец- най малко!

27

Константин

преди 5 години

До Анонимен 25Искрен успех от мен ти желая, дано намериш там това, което желаеш.

26

Анонимен

преди 5 години

Боко Маркуча, Цецо Анцунга, Цеца Рабфака, Мери на Валери, Томи Фроида, Краси Гюмето, Лили Кюфтето, това е част от "елита" на България.

25

АнонимеН

преди 5 години

ВСИЧКИ ЗАКОНИ НА БОРИСОВ СА НАСОЧЕНИ КЪМ СТРИЖЕНЕ ИЗЦЕЖДАНЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИНА И КЪМ ЗАПЛАХИ И МАЛТРЕТИРАНЕ!!!И ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ТАКЪВ ЗАКОН ЗА ДА СЕ СПЛАШИ НАСЕЛЕНИЕТО, ЧЕ АКО ПРОТЕСТИРА И НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА ЩЕ ГО АРЕСТУВАТ ЗА 48 ЧАСА БЕЗ НИКАКВА ПРИЧИНА!!!ЗА СМЕТКА НА ТОВА ОСЪДЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ГИ АРЕСТУВАТ ИЛИ ПРАЩАТ ДА ГИ АРЕСТУВАТ А ГИ УВЕДОМЯВАТ ДА ВЛЕЗНАТ В ЗАТВОРА С ПИСМО :D И ТО ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ОБЖАЛВАТ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА!!БОРИСОВ Е ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК И МУТРА !

24

Анонимен

преди 5 години

Реално погледнато тези българи със западни паспорти ще минават метър! Ще е адски рисковано за властите да ги задържат без обвинение/присъда без да уведомят близките! Дори и да са със двойно гражданство, за изчезнал или задържан не по ЕС общите закони/правила ще трябва да информират или в противен случай да ги очистят но това само по себе си носи огромен риск! Западните служби няма да повярват, знаейки закона, и ще ровят! За западна преса новина от подобен тип е много почеливша!