11

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости!

10

Народна Просвета

преди 5 години

а за аварията дето я разчистват чехи и поляци, пак ли аз требва да ви кажа? читалищна работа. тва по комунярските медии само текезесари вече са на служба...

9

Анонимен

преди 5 години

Аз също съм миньор, тежка и опасна професия.Лека им пръст на момчетата !И лека смяна на всички в този занята !

8

Анонимен

преди 5 години

Това е най-тежкият занаят хора,не са за завиждане нито за заплатите им,нито за пенсиите им.Бог да ги прости момчетата.

7

№7 до №5

преди 5 години

...от *** патриот трудно се получава...--Ти какво, да не би да искаш да кажеш, че българите не са патриоти? Защото *** обикновено наричаме българина - такъв, какъвто е, с лошите си и добри черти. Не става дума за Алековия ***. През соца ни учеха, че той не е национален, а социален герой. Оказа се, че е национален! Както и да е, ти безроднико се глумиш с българите, ако не намериш как да се измъкнеш като мокра връв! Пак не сме на една страна!

6

До №5

преди 5 години

До До 3Кой си ти бе? Да, мъчно ми е за загиналите нелепо хора където и да било. А в България гинат много хора по уж прекрасните магистрали. Не е момента да обсъждам това - все едно няма да ме чуят щастливите самовлюбени дембели. Да, подиграх се с момчето, защото не му е за пръв път, а той е отскоро, и трябва да го жегна, за да се замисли на кого служи. Защото служи! Или да става журналист, или да се маха, не ни трябват такива! А ти също вземаш страна. Тя не е моята страна.

5

Наблюдаващ

преди 5 години

Е, извадиха ги, за да ги зароват пак! Най-добрият роснак, заровеният роснак

4

До 3

преди 5 години

Не,не ти е никак мъчно за четиримата от Пазарджик - обичаш да мразиш,издаваш се с това злобно-саркастично Павлик Морозов...Сълза от поп,от кантонер пот и от *** патриот трудно се получава...

3

Анонимен

преди 5 години

Да почиват в мир!

2

Анонимен

преди 5 години

Павлик Морозов, за това вече писаха. Колко още ще продължи празника ви? Днес до Пазарджик загинаха четирима българи! Мъчно ми е за тях. Оказа се, че не било опесъечно. Това трябва да пишете, да търсите причините, виновните!

1

Анонимен

преди 5 години

-20 е студа и са запалили печки да се стоплят.