34

Владимир Харбалиев

преди 5 години

Фалшивите ТЕЛКове са непоклатими за разлика от реалните - В ТОВА Е ПРОБЛЕМА, който няма решение заради сбърканата корумпирана система. Познавам хора в цветущо здраве, които са с 80-90 процента инвалидност и заради тях масово режат и ощетяват реално болните хора без връзки протекции...

33

Владимир Харбалиев

преди 5 години

На всички плюещи инвалидите им пожелавам същото, което изживява всеки реален инвалид. Аз съм такъв по рождение с 25 г. трудов стаж. Изкарах си ТЕЛК едва преди 4 г. когато здравето ми се влоши до степен, която вече ми утежняваше работата имам зретелен дефицит и вече с лупи ползавм РС и чета. Въпреки това ме изгониха от работа. Пожелавам всички в тази Държава които ни мразят да получат "привилегиите" ни...Отвратен съм от всичко и всички подиграващи се с нас инвалидите и нашето достойнство!

32

няма значевие

преди 5 години

Баща ми е с 100%, а жена ми с 80% инвалидност и на никой не му пожелавам да му се паднат като "шестица от тото то" инвалидна винетка или пенсия, дори и на най-плуещите по инвалидите! Вярвайте не е хубаво!!! Весили празници и Господ ЗДРАВЕ да Ви дава!

31

Тръба

преди 5 години

До 2019-та има безкрайно много време. Карача иска да тръца сега! Цяла седмица без Свещената Бензинова Бракма? Даже две, три!!! Посягате на най-милото на панелния смузруд. Това е геноцид!

30

...

преди 5 години

Държавата на инвалидите. Пък гледаш всичките в некви джипове и коли за по 20 бона. Ама иначе не им се дават 100 лв. за винетка а иска безплатно. Инвалид се изкарал.И като е инвалид, де се е юрнал по пътищата? Да се седи дома, де е тръгнал. Ама инвалид е май само на хартия. Като оня, чоков, дето неизлечимо болен, не може да отиде в съда да го съдят, на носилка го мъкнат горкия, и след 3 дена банкет прай у ресторанта. Скапана държава.

29

Петко

преди 5 години

Надявам се поне един да ви осъди нещастният сайт заради дувата, с която наричате всички тези хора....Вие къде и кога живеете, бе ?!

28

Анонимен

преди 5 години

Много сте компетентни кой зне кой не знае кой чул недучул с крака и ръце били пък повечето от тях виждате ли са с над 95% инвалидност.Абе хейтъри нещастни шо си не гледате у вашия гьол ами давате мнения за хората.

27

сминдух енд чесън

преди 5 години

Няма безплатни винетки ,няма битка за тях ,а вероятно и по малко хора на заплата ще са ангажирани в играта оттук и повече средства за инвалидите.

26

До № 5 -33

преди 5 години

*** в СБАЛОЗ на А.Сахаров 1 ,там всички са с крака и ръце но инвалидноста на повечето е на и над 95%.Не им остава много да карат.Така че малчо/явно си такъв/ не се изказвай неподготвен. Фалшивите инвалиди са ,,друга бира"

25

Анонимен

преди 5 години

До 22 !...А знаеш ли, колко много хора са инвалиди и се нуждаят от Телк, но не им се дава поради една или друга причина..?

24

До17-до ДО 16

преди 5 години

Инвалид може да си и 95 %/онкоболен/ без ортопедични пробреми и можеш да ,,плющиш" със 120 по аутобана.Проблема е че има,,инвалиди" със желязно здраве и връзки или рушвет на комисията.

23

сминдух енд чесън

преди 5 години

Имало е война ,страната е полуразрушена ,как да си обясня битката за винетки,пропуснал съм всичко това.

22

Анонимен

преди 5 години

13 - злобата не е срещу инвалидите, а срещу хората ползваши инвалидни винетки, а това не е едно и също. Знаеш ли колко много хора ползват ТЕЛК без да са инвалиди.

21

Анонимен

преди 5 години

До Мияч на чинииИнвалиди са станали от демокрацията. Преди нямаше но имаше репресирани.

20

Анонимен

преди 5 години

До истина еТе гласуват за Фандъкова.

19

Анонимен

преди 5 години

всяко семейство в което има инвалид ще регистрира колкото е разрешено от държавата бройки коли на негово име,и това е обяснимо,разбира се няма да ги кара той.Едно нещо не мога да разбера,защо не се прави винетка,както и гражданска отг. на човека а не на колата,така инвалида ще може да кара всяка кола с привилегиите си а здравият не ще може да кара инвалидна кола

18

истина е

преди 5 години

Огромна част от инвалидите са ментета !! Не може половината българи от шведската махала в Самоков да са болни от астма ,защото там въздухът е най-чист Я!!

17

До 16

преди 5 години

Ти по-добре обясни как инвалиди с 80% инвалидност плющят с бързи коли по магистралите?

16

инвалид

преди 5 години

Предлагам сделка - ще ви купувам до края на живота ви винетки! Ще ви плащам по 300 лева месечно! Само ми вземете асептичната некроза на тазобедрените стави!!! Само това! А да, и нов автомобил ще ви купя!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Елате в България...бълхарияСтраната в която 1 милион инвалиди стават сутрин за работа напълват резервоара на БеЕнВе то и с безплатна винетка отпрашват по безплатната магистрала към морето... Страната на Борисов и Цветанов