12

Анонимен

преди 5 години

Ами правете си сметката,дори не ни поздравява за Коледа.За сега само Комшуларите се отсрамиха,ако че не са ,,от нашите''.А кюретата с техните си ,,вътрешни'' проблеми на последък,нещо не ни уважават като християни.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Дядо Неофит да се пази !" ...... отзад. :)

10

Анонимен

преди 5 години

"При посещението си в България през май догодина, папа Франциск ще се срещне с българския патриарх Неофит".---Май, догодина ... я, Хамилата, а Хамиларят... Да са живи и здрави, да се срещнат. :)Е, ако единият не дойде, другият ще проведе срещата сам, к'во толкова.А може двамата да проведат срещата и при посредничеството на Св. Петър ...Божа работа ... :)

9

поп Андрей

преди 5 години

Този Папуняк ще агитира за прием на бежанци, за ратификация на ИК и за сближаването на Неофит с Вартоломей - Вселенският Разколник

8

Анонимен

преди 5 години

До inatutК.У.Р за тебе и любимият ти папа, нещастен ***.дараст! Вашия папа ще ви оправи! папа Франциск ще се оправи и ще оправи вас, катог.ъ.з.ците, с един голям АРАБСКИ ***! Нали на много милосърден към мюсюлманите и враговете на християните се прави папа Франциск!

7

Анонимен

преди 5 години

Бас хващам, че Антихриста идва да агитира БПЦ за промяна на позицията относно нелегалните имигранти.

6

inatut

преди 5 години

Нашето дс дедо посреща.. а и нема как да е инак. Той може само да посреща.. ако ходи некъде то е само до гундяев да му почука с пръста...К...р за съветските еретици и тяхната бг прислуга

5

Анонимен

преди 5 години

Отец Иван да скрие децата! Ватиканските педофили идват!

4

И ще му падне капата

преди 5 години

И ще му падне капата като види новото Ауди А 10 на Неофит и златния му Ролекс. Дето едно интервю не може да даде, само мъца "...ъъъъ благоденствие, ...ъъъ мир... "

3

Папуняк

преди 5 години

Братчеда да каже колко дами са качили на аутодафето и колко срещу колко дуката индулгенции са продали на чичко-паричковците неговите предшественици от Ватикана?

2

Анонимен

преди 5 години

" Папа Франциск ще се срещне с патриарх Неофит в София "СРАМ И ПОЗОР! Кой е поканил този ЕРЕТИК? ЩО ЗА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ? Светия Синод на БПЦ НЕ трябва да кани и приема еретици! " След София, Светият отец..."НЕ е редно да се наричат водачите на еретици " свети отец".

1

Мюмюнаа

преди 5 години

Да прескочи и към Стамбул да види и наште дервиши - пък и те да видат него