17

Анонимен

преди 5 години

за *** е важно да се напукат с водка това е

16

Анонимен

преди 5 години

А В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ КАЗВА "рождиство Христово", а Коледа. Дума останала от езическите времена, която нама връзка с християнството.Пък и повечето българи не знаят какво точно се празнува на коледа.За тях е важно само голямото плюскане.

15

Анонимен

преди 5 години

Руснаците празнуват почти като по соц времето. За тях Нова година си остава най- важният празник, а Коледа остава на втори план. Те продължават да си честитят "С наступающим " по времето, когато в целият християнски свят хората се поздравяват с Честито Рождество, Merry Christmas, Bon Noel, Felis Navidad и т.н Защо всички си пожелават Весела/ Честита/ Щастлива Коледа и Нова година, a руският поздрав е само "С наступающим" или "С Рождеством"? Звучи, сякаш козируват на.някой генерал. Тотално сбъркани!

14

Анонимен

преди 5 години

Отгоре гледката е доста подвеждаща! Ако се вгледате в украсата и формата на елхите отблизо, ще видите че те точно копират тези от пост социалистическата реалност. Например елхите са като пирамиди, в които клоните не присъстват! Няма такива елхи в природата! Това са фабрично направени дървета, с тук там закичени червени петолъчки. Тези петолъчки напомнят по-скоро кремълските , отколкото Витлеемска звезда.Никакво.коледно чувство не идва от тези елхи и украси ! Прав е. no 19 "santa ", коледният дух се усеща в тези страни, но и в Англия, особено Лондон има уникални украси. И елхите са истин

13

малоумни ли сте

преди 5 години

Как се сравнява градска украса със снимка на случаен минувач? В този смисъл, разбира се, че Южна Корея се справя най-добре, после Индия. Хората се веселят от само себе си.

12

Анонимен

преди 5 години

Картинките от *** са колажи от Фотошоп.

11

Анонимен

преди 5 години

Вчера видях голямата елха, която се намира на Сердика, подарък от Русия. Много красива и голяма елха! Благодарим на Русия за този хубав подарък, който носи добро настроение и зимна радост!Межу другото, днес е ПЪРВИЯТ и ОФИЦИАЛЕН ДЕН на ЗИМАТА!

10

хохолите капут!

преди 5 години

До 13обикновена завист, нали....

9

Човек

преди 5 години

*** да се качват на клона и да друсат шишарките,там им е мястото на хуманоидите,ние сме хора,не щем шебеци между нас

8

Мда

преди 5 години

Българите празнуват,а Гурливите турски *** и гръцки маляки пак са се разпищяли из вестниците

7

Истински европеец

преди 5 години

До ЦРНИЯ ГРЪК БЪЛГАРАШКИТЕ СА НАЙ_ПРОЧУТИ КЕ НЕ ФОЧИСТАЧИ,болногледачи,СЪДОВОМИЯЧИ и СВИРКОЛЕТИ във европа сащ и острова.

6

Анонимен

преди 5 години

Естествено че русите.

5

santa

преди 5 години

Ако искате да усетите коледното настроение и истински коледни градчета,трябва да отидете в САЩ ,във Финландия или в някое от малките градчета около Алпите.Всичко друго е бошлаф.И за каква коледа въобще говорим в Русия ,при положение ,че тея загубeняци имат Дядо Мраз.И това ,че са сложили 2 герлянда на червения площад ,няма как да ни накара да избягаме от грозната комунистическа реалност в Русия с бруталистичното си комунистическо застрояване.Гнусотия !

4

До ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Ти сериозно ли бе ,каскет ? Русия е едно забравено от бога място ,което е заседнало в средата на миналия век и няма мърдане.Грозна и бедна държава с най-грозния вид архитектура.И като говорим ,за добро и зло ,Русия е сама срещу целия свят ,а тва май означава ,че проблема не е в другите ,а именно в руските неандарталци.Ти как мислиш ? Абсолютно всяка държава ,която е имала допир до Русия ,в момента тъне в глад и мизерия !

3

Анонимен

преди 5 години

За Расим Плювналиев най-хубава е украсата във Вашингтон и Тел Авив!

2

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Русия е като приказка ... Красота !Дебелите, продажни кратуни на грантаджиите обаче не могат да разберат, че Русия е доброто, а Западът беше, е и винаги ще бъде зло !

1

Анонимен

преди 5 години

Русия естествено!