93

Благоев

преди 5 години

Бъдещото супер модерно футболно игрище във Варна ще е с 22000 места! Не покрива минимума за такива форуми от 40000 места! Всъщност града остава без стадион и не може да организира международни първенства за лека атлетика! ПОСЛЕ МИ РЕВАТ ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ НАПЪЛНЯТ ХОТЕЛИТЕ!

92

Анонимен

преди 5 години

Смейте се вие, *** кат видите Мбапе и Деле Али на финал на СП на стадиона в Макоцево, ще ви секне смеха

91

Партиен член

преди 5 години

Наздрае.

90

читател по нета...

преди 5 години

До читател по нета...Май мокета бил прогизнал!

89

читател по нета...

преди 5 години

Абе, някой да се е напил на тази среща...?

88

Discovery

преди 5 години

Даси най-бедната страна в ЕС, барабар с Румъния, Сърбия и фалиралата Гърция и да искаш да организираш най-скъпото споротно събитие на Земята... требе да си наистина малллоумен, че да си го помислиш дори. Тея изобщо чели ли са кви са изискванията за стадиони за СП??? Поне един с 80 000 места, 2 с по 60 000 места и другите с минимум по 40 000 места???...

87

Дельо Хайдутин

преди 5 години

Но преди това Крадльо Крадлев ,трябва да построи стадионо, че после къде ше ритат Ората . То верно ше го *** гълъбите щото не знам кой ше е тоя мазохис да даде пари гледайки кьопави футбалери по зле от тия у Гана ,*** Ганььо хич не ме учудва вече!

86

Ицо

преди 5 години

Стоичков правилно си го каза в ефир : С трици маймуни не се ловят :)

85

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

84

ДТГНВТУ

преди 5 години

Цялата Мара втасала та чак за Световно по футбол се спретнала

83

Анонимен

преди 5 години

Боко оправи държавата,та сега мечтае за световно по футбол.Сигурно бистришките тигри ще играят вместо националния отбор.Пък и си пожела още 2-3 моста над Дунава.Ейййй,какъв мерак за крадене на пари!

82

Дядо Петър

преди 5 години

Защо ми се струва, че преди да се пънем да провеждаме каквото и да е първенство ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА ИГРАЕМ ФУТБОЛ.И може би да изхвърлим търговците от футбола?

81

Анонимен

преди 5 години

Нашите управници определено не знаят приоритетите в тази държава. Вече съм убеден в това. Какво световно какви 5 лв. нямаме бази, нямаме стадиони, нямаме инсфраструктура даже хотели нямаме като хората...Мисля си, че в други сектори трябва да се дават пари

80

Анонимен

преди 5 години

Време е ГРОП да си ходи,достатъчно терор и кражби понесе народа!

79

Анонимен

преди 5 години

Готвят се да крадат яко от строежа на стадиони,и други нужни за първенството. Ужаас. Заеми ще взимат,за да ги крадат,народа ще плаща,и нищо няма да спечели от тази тъпотия.

78

дедо Поп

преди 5 години

До само БСПТова е чистата истина, бе, серсеминно!

77

хитър петър

преди 5 години

това е само хитър ход ,за да спечели гласове на футболни фенове - на,гласувайте за мен и ще има мондиал в Бг !вчера бонусче на въоръжената полиция, бонусче на армията,бонусче на чиновниците, даде и на бялата мафия - "докторите"А сметката ще я плащат работещите бедни

76

само БСП

преди 5 години

Аз съм от БСП и бих го налапал на всеки дори и на ДПС и ДОСТ на мен не ми дреме за българия аз съм неграмотен дреме ми само за собствената изгода така ме научиха в партията винаги да гледам себе си и другарите още от малък ме учат на различни тактики как да продадем българия и да се опаричим ние червените от БСП ние сме пълни uзpoдu

75

Скалпел

преди 5 години

До 87 не ви ли светва: светва ни за миналото на БСП, но блести, та ще ни извади очите СЕГАШНОТО УБИЙСТВО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБ И ПАТРИОТАРИТЕ Схвани, човече, не става реч какви са БСП, а че ГЕРБ не струват и трябва да се махат!

74

Анонимен

преди 5 години

Всички бивши и настоящи членове на партията БСП трябва да бъдат вкарани доживотно в затвора и това е най-малкото наказание, все пак ще ги храним колкото издържат. За да сме хуманни това е минимум наказанието, иначе реалното наказание е електрически стол и увисване на въжето !