9

упочнение

преди 5 години

Билетът е на цена 200? и печели 4 млн. Но най-разпространено е 1/10 - 20?А последните години масово продават "участия" с благотворителна цел на цена 5? =4?+1? дарение. Като цяло лотарията е доброволен данък, защото 30% отиват за разходи и за държавата , печалбите от непродадените билети също за държавата, и от тези 2,3 млрд - 190 млн? са 20 процентовия данък който дължат печалбите над 10 хил.

8

Харпунджията

преди 5 години

Помните ли как веднъж като теглеха ,,6 от 42'' се паднаха в два поредни тиража едни и същи числа,Помните ли ? Истината се скри от хората тогава,под предлога че стават такива случайности,въпреки че най-известните светила в математиката ,метафизиката и астрономията се произнесоха че това е невъзможно.А простата истина беше,че пуснаха по телевизията същият видеоклип от предната седмица,някой забравил да сложи новата лента.От тогава не играя ТоТо в ***.Да си го играят Божковци и Можковци!!

7

Burzum

преди 5 години

Време е Шиши да я разработи....

6

тото2

преди 5 години

играйте бълг.тотализатор юруш че тази седмица на стадото са му дигнали колонката на тото 6/49 фрапиращо пенсионерите и балъците да има да пускат фишове че цецо от тотализатора има любовница мис тигЪрова и трябва да я поддържа и да и купува нова кола,играйте тук в кочинХата хазартни игри и си въобразявайте че току така ще ви дадат големите пари!!!! а и си мислете че ужким сте подпомагали бълг.спорт подпомагате някой да си живее с луксозен живот с вашите пари...... :))))))))))

5

АнонимеН

преди 5 години

НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО "НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ" ТЯ НЕ Е ДЪРЖАВНА А ЧАСТНА И Е НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД НА БОЖКОВ!!!ТЕЗИ ДЕТО ГИ ОБЯВЯВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЧЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ СА СТАТИСТИ ПОДПИСВАТ ДОГОВОР ЗА РЕКЛАМА С ТЯХ , ЧЕ УЖ ПРЕДСТАВЛЯВАЛИ РЕАЛНИЯ ПЕЧЕЛИВШ И ИМ ДАВАТ ПО НЯКОЯ ХИЛЯДАРКА И ТОЛКОЗ!ПРЕДИ ГОДИНА ТЕГЛЕХА 6 ОТ 47 С АНИМАЦИОНЕН КЛИП!ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ!

4

Анонимен

преди 5 години

Да там си теглят по добрият стар начин от преди 200 години и за това има все пак и печеливши.

3

Лотария=измама.

преди 5 години

А в България въздуха вече е силно замърсен със финни прахови частици заради масовото търкане на билетчета на "националната" лотария.Народа ***, кух, кънти на кухо вече....

2

Анонимен

преди 5 години

Междувременно българският тотализатор тегли тегли едни и същи комбинации в две поредни седмици:)

1

Анонимен

преди 5 години

Ето такс се печели не по цял ден толкова се падна на онзи този това е тото и тук няма да го има!