34

ботушев

преди 5 години

аплодисменти за четиримата ***

33

Boss

преди 5 години

До Анонимен За Юнкерк не знам, ама Перукан така го "боляха сухожилията" та се люшкаше като кирката на трудовак :)) Абе, БГ Новите що не показхте видеото с пияната Перука и как го извеждат от форума. Беше екстра без малко :) Още малко и щеше да повърне върху "слънцето" :)))

32

Анонимен

преди 5 години

До 24:Наистина,това е била най-голямата грешка на Русия!Никакво освобождение от османско рбство!Никакво!Това наше мръсно продажно и робско племе не заслужава никакво освобождение!Сега щеше да си спинка кротко в скута на Ердоган и робите да се надпреварват да му носят ибрика и това щеше да е по-добрия вариант.Иначе,ако ни бяха разпарчетосали онези три "братски" държави,нямаше да има и помен от нас!!!Така е роби това заслужавате и такива пак ви направиха,като ви натикаха в *** ЕС!!!

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Пази боже от освобождаванията на Русия.Винаги целта им е била Босфора, а ние сме били повода.Всички беди в България идват от две страни - Русия и Турция.

30

Анонимен

преди 5 години

Коледни тиквеници!

29

Анонимен

преди 5 години

Я сега,да вземат "дружките" на този илитерат,да му напомнят,какво "велико дело" по окончателното разчленяване на България са замисляли някъде към 1840 г.,когато техните държави са били освободени вече от османско владичество,и окончателното изчезване на отечеството ни от картата на света и само рускотурската Освободителна за нас война е осуетила,това "велико братско дело"!!!Ама сега плюем Русия,че ни е "поробила",като ни е спасила освен от османлиите,така и от тези наши "братя по съдба"!!!

28

Анонимен

преди 5 години

ХАХАХАХА!!!!!!! Балканск 4-ка,а, Тиквенико? Когато ти предлагаха да се присъединиш към В4 Меркеловица ти плясна шамарче. Ама тази балканска дружинка от предатели и мързеливци ДО НИКЪДЕ няма да стигне. Кого копираш? Австрия дори разбра, че с Вишеград е по-добре, отколкото с Брюксел! И по-красиво и ЧИСТО място от Австро-Унгарската империя НЯМА! България е хубава страна, но и липсва хубава държава! Нека сме реалисти за да се оценим по-добре: Алпите са по-красиви от Рила и Пирин. Просто факт!

27

Dimetar

преди 5 години

Ние сме най-бедната държавав европейския съюз

26

Анонимен

преди 5 години

Ама пенсиите в България са 100 евро, а в Гърция колко са?

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВъншният дълг на Гърция е 500 милиарда евро а България с 40 милиарда евро.

24

Анонимен

преди 5 години

А КЪДЕ Е ПИЯНДУРНИКЪТ ЮНКЕР, ЧЕ БОКО ДА МУ ЛЕПНЕ ДВЕ - ТРИ ВЛАЖНИ ЦЕЛУВКИ. ЩЕ МУ МИНЕ "ИШИАСЪТ" ВЕДНАГА.

23

Анонимен

преди 5 години

БВП на Гърция е 200 милиарда долара, а българският е 60.Гърция има най-големият търговски флот в Европа.

22

Анонимен

преди 5 години

Гръцкият износ е по-малък от Българския, а Сръбският БВП е 60% от българския. Гърция е силно инфлационна икономика, а сърбите са тотална щета преживяваща от руски заемчета.

21

Burzum

преди 5 години

Порасна ти работата некадърник!

20

Анонимен

преди 5 години

Този за мн.число говори за БГ не е наред

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Селянин"---Селянин, ама добави и "от Софийско". Или направо си пиши "банкянски шоп". :)

18

Анонимен

преди 5 години

Абе, кои са тези "четирите държави", дето НИ подценяват?Ако Боко така е казал, защо не редактирахте текста? Така излиза, че нескопосаното заглавие е дело на автора.

17

Анонимен

преди 5 години

Селянин

16

Анонимен

преди 5 години

Ей, тоя нашият "дон жуан", ненаиграл се, бе! Пак да пипне нещо чуждо, ей! Виж как е гушнал кака Виорика Дънчила на снимката като най-първа братовчедка. :)То не бяха Ангела Меркел, Фредерика Могерини, Дилма Русефф ...азър бай джанката, как й беше името... Ама, ако го види кака му Меркел, как й изневерява, ще му набие канчето. :)

15

Гербаджия

преди 5 години

Българина никога не е живял по-добре и никога не е имал по-високи заплати и пенсии както по времето на Бойко Методиев. И ще става още по-добре! Ще обединим Балканите и ще построим още много инфраструктурни проекти! От България до Гърция ще се стига за час! Да живее България, Франция, Германия и ЕС! Да живее нашия съюз!