19

иванов

преди 5 години

Не е и възможно всички партии да подкрепят кабинет,избран от само някои партии .Само при развития СОЦИАЛИЗЪМ .99.99 за БКП.ура другаре.

18

Как Сийка

преди 5 години

Нинова,изобщо няма нужда да го подкрепяш-гледай да има теб кой да крепи ! Както виж -даш напъните ти досега излязоха... ялови:)))Толкова години ви слушахме обещанията, вярвахме на празните ви приказки и накрая какво?! -вие ограбихте България и доведохте народа до това състояние,а сега отново и отново се опитваш да мътиш умовете на хора та.Да,ама-не!Никога повече да не сте в управлението-полека -лека сами ще се изядете. Я се вижте-има ли сред вас поне един работник ?!Все сте залиосани хрантутници

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13А какви да са, бе "умен", като допреди 30 години други партии в България нямаше? Според Тошовата констиКУЦийка от 1971г., чл. 1 познай дали изобщо можеше да оцелееш, ако само ти хрумне подобна идея, а ако не си член на БКП - газят те отвсякъде - ни жителство, ни ВУЗ, ни работа, ни панелка и кола без 15- 20 годишно чакане; газят не само тебе, но и децата ти навсякъде и всякак, чак ти е слабо въображението какъв "враг на народа" и "неблагонадежден" те изкарват.

16

Анонимен

преди 5 години

Комунистите---могат да управляват, само в условията на "Диктатура".... ЗаДа си крадат спокойно и "Планово"!Пуста Демокрация, много им пречи!!!

15

Ами така е..

преди 5 години

Не вижда Кабинет----вижда само "Диктатура", по модела на РЕШЕТНИКОВ!ТОВА е и ----"Визията за България!"

14

Да ви светна:

преди 5 години

Нинова, иска падане на Герб, и"Президентска Република".... разбирай"Диктатура" на избранника на Решетников---ген. РАДЕВ!ТОВА Е СХЕМАТА НА "ПРЕВРАТА"...... ПРО-ПУТИН!С нормални избори--НЕ могат горките!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Хърлявата хиeнa БСП вижда провала на тиквоператора и излиза да дъвче остатъци

12

Присмехулник

преди 5 години

първо трябва да кажем, че онези, които одобряват мълчаливо всичко лежат на два метра под земята. второ, никой не е виновен на политиците, че направиха думата кабинет *** и трето: на фона на серж няма кабинет, който да бъде подкрепен дори и от онези, които все още верват в ролята ви на дядо-мразовци. уж носещи подаръци, а то само болести на развитието...

11

Анонимен

преди 5 години

Те например никога да приемат да се отмени плоският данък.....Части на изречението,граматика елементи съставящи изречението - все по сложни изисквания към българските журналисти от тази страница!

10

Анонимен

преди 5 години

Програмен кабинет със сбъркан чип.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен-ТЪПИЯ КОМУНИСТаБЕ ЧЕРВЕН КАСКЕТКАК ДА ТИ ОБЯСНЯ ЧЕ ГЕРБ СЪЩО СА КОМУНИСТИОТ ЕДНО КОТИЛО КРАДЦИТО ДА БЕШЕ НЕЩО ДА ТИ ГО НАБИЯ -А ТО АКЪЛ-НЯМА КАК ДА СТАНЕДА СИ ГОВОРИМ ИСТИНАТА

8

софиянец

преди 5 години

ТАЯ НЕ БЕШЕ ЛИ ЕДНА ЧЕРВЕНА КРАДЛА?НА ЕДРОМИ КОМУНИСТАК-ТО МУ В КРЪВТА И ИДЕОЛОГИЯТА.

7

Анонимен

преди 5 години

на тая още ли и обръщате внимание?

6

Анонимен

преди 5 години

Иска и се на Нинова такова правителство на триглавата ламя и още как,но не смее да си признае.А "визията" на БСП за България са Бенчо Бенчев,Баневи,Арабаджиеви, Миню Стайков и всички на които раздадоха куфарчета с пари за да фалират предприятия и да спонсорират БСП.

5

Скука...И мизерия...

преди 5 години

Безпределна скука и мизерия е бг политиката и умът не види - добро ли,зло ли насреща иде...

4

Бау

преди 5 години

"Къде е тази програма при другите партии? Ние излязохме със своята визия за България" На думи и аз мога да изляза с програма ... "Ще вдигнем заплатите!" ама как .. не е ясно.

3

баба мара

преди 5 години

програмен кабинет при толкова много маимуни на клона ще има ли яденеза всички

2

Scann

преди 5 години

S koe oko gledash ma kizim?

1

БСП са гад.ини

преди 5 години

Ха-ха, защо бе, Корни. Ами то това е единственият ви шанс да участвате в управлението.