14

И ние не мислехме че

преди 5 години

ще си

13

probi

преди 5 години

Моля да ме извините за коментар #13.Предназначен е за друга публикация.

12

probi

преди 5 години

Не зная кой се грижеше за облеклото на Антонина Стоянова. Но беше винаги изключително хубаво, модерно, елегантно облечена.

11

В.Монев

преди 5 години

Не е тайна ,че е бройкаджийка.Всички в музикалната среда я знаят ,колки струва и като вокално майсторство и като човек..Жалко че изобщо я споменавате.Идват празници и трябвя да се пише за добри дела ,хубави концерти ,добри ресторанти и места за почивка.

10

Композитор

преди 5 години

Бих я ярил, после - нашамарил.Трябвало е да си направи сметка от кого иска да бъде детето и да създаде стабилно семейство с този мъж,защото е голям грях детето да расте без баща.Това,че скублата мачка чаршафи с много мъже я прави щастлива,но дали детето, като расте без баща ще е щастливо като майка си!?

9

Анонимен

преди 5 години

До KualaИма издадени 2 студийни албума и сингъл. Плюс десетина други песни , които не са издавани в залбум.

8

Kuala

преди 5 години

Поне да стане майка й го пожелавам. Защото нещо не я възприемам като певица. И какво съдържа тоя неин албум с най-добрите песни, щото аз нещо не се сещам да има такива. Имаше май само една песен на сексуален мотив, където й пригласяше едно момченце с немощно нежно гласче. Та тая песен трябва да се сложи към хумористичните забави и това е, друго май няма.

7

Грудю

преди 5 години

Опитала се да върже Гошето за баща ама явно и тя самата не знае кой е истинския оплодител

6

от бореца

преди 5 години

И аз също!?!

5

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам и много здраве и щастие!

4

м даа

преди 5 години

Продължава да е сладурана, а бащата , ако е някой 80% като повечето коментатори в дънес.беге, е спечелила след като са се разделили.

3

Анонимен

преди 5 години

Българино кай, защо плюеш жената... Ами медиите ли я представят като нещо друго или тя си е такава, но не я възприемам като жена. Кой сега е виновен, медиите или тя самата? Сигурен съм, че 90% от мъжете, които биха прочели тази статия не я възприемат точно като жена. Това, че има детеродни органи не я прави жена, да отбележа.

2

Леля

преди 5 години

Абе българин защо плюеш жената. Вместо да и пожелаете много здраве и щастие.

1

Анонимен

преди 5 години

Коя е?