267

(*_*)

преди 5 години

Аз съм малoумник , такива са икоментарите ми . Нямат нищо общос действителността , от индексинищо не разбирам , не съм ги виждал даже .

266

Анонимен

преди 5 години

В момента единственото което са в състояние да правят пиндосите и слугите им е да пишат фейк нюз .Всичко друго отиде по дяволите .

265

Анонимен

преди 5 години

Много изчерпателна и вярна статия.

264

Боли ме чепа

преди 5 години

За рейгинга и за *** му....

263

Планинец

преди 5 години

Рейтингът на Владимир Путин се срива - Това са пълни глупости. Отново американска манипулация. Или искат да вдигнат рейтинга до небесата. Може би.

262

(*_*)

преди 5 години

Почти няма индекс по който русия да не се класира ,като изостанала страна.Икономика и БВП. Брой научни разработки. Изтичане на мозъци (доколкото са останали). Алкохолизъм и пушене. Продължителност на живота и детска смъртност. Пътища. Здравеопазване (включително тихо пълзящата епидемия от СПИН , която местните отричат).Бизнес среда. Индекс на развитие и щастие..Дори в България се живее по-добре от русия (за което са свидетелство 300-те хиляди руснаци живеещу тук).Останаха им само оръжията.

261

456

преди 5 години

Не, не е точно така, на Боко рейтинга удари дъното,пак се объркахте

260

Анонимен

преди 5 години

Дочетох статията докрая исе смях от сърце на тезинелепици -- личи си че гие писала кокошка с два грамамозък .

259

Анонимен

преди 5 години

Русия не е сама . Тя има организацияза колективна защита -- ОДКБ , вкоято влизат Белорусия , Казахстан ,Армения , Таджикистан и други бившисъветски републики . Китай иска да сключи официално военен съюз сРусия , но за момента тя още умувапо въпроса . Ако сключат воененсъюз към него ще се влеят болшинствотоот Африка и Латинска Америкаплюс Индия и други азиатски страни .сащ и неговото нато/отан направоса за оплакване .

258

Анонимен

преди 5 години

Защо не пишете какво ставав пиндостан ? В момента сазатворили държавните (федералните)учреждения защото не е одобренбюджетът за работата им .Ха-ха-ха ! Миризливите мишкив днесбг тръгнали да разсъждаватза рейтинга на Путин .

257

Анонимен

преди 5 години

Недоволни са пиндоските тролловевключително екипи от рода на блумбърг ,пиндоските васали в европа , в Русияса недоволни само петата колона .Безработицата е 4,8 процента --по-ниска отколкото в пиндостан .Браво на Путин . А тоя лъжлив сайттрябва да бъде затворен .

256

антизападопоклонник

преди 5 години

До ***, Те бившите сателити странят от нея доста преди Путин да застане на чело на страната! Иначе това с падането на рейтинга на Путин е напълно нормално и закономерно! Народа на Русия иска отговори, а Путин не ги дава! Не може да обясни защо най-голямата руска банка "Сбербанк" не открива филиали в Крим и защо шефа й Герман Греф има не едно и две публични антируски изказвания! Не обяснява също и каква е тази подигравка с вдигането на МРЗ от 01.01.2019 със смешните 117рубли!

255

Шундин е рядко

преди 5 години

ПроЗта болшевишка пръчкаУспя да ги върне е в средата на 20 векСамо че сега руССия е самаБившите и сателити странят от нея като чумава

254

Анонимен

преди 5 години

А някои искаха да станем 16-та република за жужето. Imagine?

253

Анонимен

преди 5 години

Бой по канчетата на... те си знаят. Ха ха ха

252

глупаво джудже

преди 5 години

освен че Русия е в икономическа изолация е във състояние на война. До сега Русия не помни никой ръконодинель при който да изгонят руските дипломати от почти всички цивилизовани държави. И нещо много смешно. Да плащаш на *** и медии да те хвалят..ха.ха това е да си поръчаш *** и да чакаш от нея любов до дълбоки старини..ха.ха

251

Мдя

преди 5 години

Само като прочетох за проучването ба центъра "Невада" и се отказах да чета глупостите на автора. Всъщност е... ЛЕВАДА! Толкова за нивото на статията :)

250

Анонимен

преди 5 години

На пресконференцията един човечец от Ярославска област попитал защо плаща 4000 рубли пътен данък като до най-близкия окръжен град няма път и не може да кара колата си. Путин в отговор го попитал като няма път защо си е купил кола?Ха-ха-ха-ха.

249

Анонимен

преди 5 години

Не му берете грижата-вижте ние как сме в *** ??

248

Българин

преди 5 години

Кой е Леонид Бершидски, че му обръщате толкова внимание на анализа?