34

Милен

преди 5 години

Сталинка беше се покрила за кратко,ноотново се подаде от мишата дупка, в която се беше завряла.Срам за България е тя!

33

Гепи

преди 5 години

Мило кристалче ти не си за тука.Имаймалко хорски обноски.След като, нипрецака за оонето,каза да се онождамес всякакви ***,сега климата ще нипостилаш.Ние това дърво сме го ръфалиПлатили са ти ,да си плюнеш в сурата.

32

Sorendo

преди 5 години

Nali ima samo edno dete gospojata?! Togava to ste e kato malkiat princ na Antoine de Saint -Exupery....car na planetata.....ko sa pritesniava za nas?!

31

Анонимен

преди 5 години

Никакъв коментар как уреди дъщерята на Цв. Цв. на работа директо от университета.

30

Скептик

преди 5 години

Тая агентка на СБ, МВФ, ООН, ЦРУ защо ни я пробутват отново.

29

Сталинке,

преди 5 години

щом децата ни все пак ще живеят на планетата, значи ще се наложи и да я обитават ...

28

Американ

преди 5 години

Мантрата "ще се справим с климата" е същата като "ще се справим с емигрантите" - демек ще ви брулиме едни пари, щото с трици неще да стане.

27

Kiorsufra

преди 5 години

Taia niama srama bg narod e na is4esvane .a mi govori sa klimat I dr. Gluposti.Kato vsema Evreiska saplata v bg ne vsemat.Koito pla6ta toi pora4va musikata.Taka 4e na taia I se pla6ta da pee.

26

Zohan

преди 5 години

До ЕкоТова което разбрах е , че е време всеки да се спасява сам. Щетите от климата за милиарди долари просто означават печатане на пари от което следва... Тъй че някои крайни мерки изглеждат неизбежни в нечии управляващи очи. Крайните мерки всички знаем какви са.

25

Zohan

преди 5 години

На тая някак си изобщо не и отива да се изказва.

24

ДОКТОР

преди 5 години

До АнонименПРАВИЛНО Е КАЗАЛА-----ТЕХИТЕ ДЕЦА ---НИЕ ТАКА И ТАКА НЕМА ДА ИМАМЕ ЗАЩОТО СМЕ НА ИЗМИРАНЕ ОТ ---НЕДОИМЪКА НА СРЕДСТВА ЗА ДОБЪР ЖИВОТ

23

Анонимен

преди 5 години

Мине не мине време и тази изкряка от блатото! Ужасно неприятна жена!

22

user

преди 5 години

мекотело

21

Присмехулник

преди 5 години

другарко сталинке, аз съм тук, за да ви напомням непрестанно, че се оляхте до реверите на мао-дзедунските си елечета и ви е Крайно Време да си ходите!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Поредната комунистическа гадина!

19

To6ko56

преди 5 години

Трябва да се справите с хората, които и на запад разбраха, че ги крадат, лъжат и омайват с глупости за прекрасен живот. С ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИТЕ, С ТОВА .

18

Анонимен

преди 5 години

тая прадяжна папуаска да се обърне към краварника на когото служите са една от страните които не са подписали нито едно споразумение относно климата и са най-големите замърсители- нечувана наглост и продажничествои после защо българите имали лош имиджтая когато и да я окачат на стълба са закъснели

17

Присмехулник

преди 5 години

другарката сталинка е женският еквивалент на другаря юнкер...

16

Еко

преди 5 години

Вие нещо разбрахте ли от това изявление? Разбрахме, че се събират по разни форуми и след тях граничната температура, над която ще дойде края на света се покачва. Публичност, която хаби повече природа и от производството. Едва ли някой вярва, че тези хора мислят за планетата. Те са стигнали до там, защото са я ограбвали или защото са лица на такива хора. Разривът не е само между бедни и богати, а между заблуждаващи думи и необходимост да се казва истината.

15

Присмехулник

преди 5 години

да се справим със сталинките на евреите! тогава и климатът ще се подобри от само-себе си!